To je to što me zanima!

Dagur: Japan nas je iznenadio. Sa Slovenijom igramo jako rano

Slovenija ima dobre i iskusne igrače, nekoliko odličnih igrača u sredini, kao i u obrani. Bit će to otvorena i važna utakmica za obje momčadi, rekao je hrvatski rukometni izbornik u najavi velikog ogleda
Vidi originalni članak

Hrvatska je teškom mukom pobijedila borbene Japance u prvom kolu olimpijskog turnira. Naši rukometaši nisu odigrali dobro prvo poluvrijeme, no u drugom su posložili obranu i to je dosta bolje izgledalo. Pa je uslijedio preokret, a pobjednički gol dao je Martinović u zadnjem napadu i Hrvatska je slavila 30-29.

Naše rukometaše sada čeka okršaj sa starim znancima. U drugom kolu nas čeka Slovenija, a najavio ju je izbornik Dagur Sigurdsson.

- Protiv Japana smo osvojili važne bodove. U prvom poluvremenu i na početku drugog dijela smo igrali loše, bili smo nervozni, činili smo mnoštvo tehničkih pogrešaka, griješili smo i kod šuta. Japan je igrao kompaktno i brzo, bila je teška utakmica. Japan je iznenadio naše igrače kako može dobro igrati, nisu bili tako dobri tijekom priprema za Olimpijske igre - rekao je hrvatski izbornik i dodao:

- Slovenija ima dobre i iskusne igrače, nekoliko odličnih igrača u sredini, kao i u obrani. Bit će to otvorena i važna utakmica za obje momčadi. Nadam se našoj boljoj igri u obrani i napadu.

Utakmica je jako rano na rasporedu. Igra se već u 11 sati, a HRT neće prenositi cijelu utakmicu već samo prvo poluvrijeme!

PROGRAMSKA ODLUKA HRT neće prenositi drugo poluvrijeme rukometaša protiv Slovenije! Evo o čemu se radi

- Igramo rano, međutim, moramo biti spremni i za rani termin - prokomentirao je Sigurdsson.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • David11111 29.07.2024.

    Nebi slucajno oni napisali koji dan je utakmica

  • mp992 28.07.2024.

    Ajme svaka olimpijada uvijek kuknjava oko tih ranih termina. Pa ljudi i našim protivnicima je rano jednako koliko i nama. Ustanite u 5 pa vam neće bit rano...

  • zorozimba 28.07.2024.

    Ispričavam se ako griješim, je li to taj tip koji je vodio repku Japana pa ga iznenadio? Nije gledao do našeg susreta niti jednu tekmu Japana?!?!? Ma dajte vratite Golužu, Babića...pa to ni oni ne bi rekli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare