To je to što me zanima!

Da ti srce pukne: Skijaš poginuo na planini zajedno s djevojkom. 'Pronašli su ih zagrljene...'

Talijanski skijaš Jean Daniel Pession (28) i njegova djevojka Elisa Arlian (27) poginuli su u nesreći na planini Monte Zerbionu. Pession se natjecao u Svjetskom kupu i na Svjetskom prvenstvu u brzom skijanju
Vidi originalni članak

Skijanje im je bilo posao, svako slobodno vrijeme. Skijanje im je bilo život, odlazak na planinu značio je za njih slobodu i mir. Na tome mjestu srce im je prestalo kucati. 

Talijanski skijaš Jean Daniel Pession (28) i njegova djevojka Elisa Arlian (27) poginuli su u nesreći na planini Monte Zerbionu visokoj 2,727 metara, piše NY Times. 

Dva dana nitko nije znao gdje su, nisu se javljali prijateljima i bližnjima pa su njihove obitelji prijavile nestanak. Uspjeli su ih locirati pomoću signala na njihovim mobitelima. Nažalost, kraj potrage bio je tragičan. Pali su u provaliju duboku 700 metara i zatrpao ih je snijeg. Kada su ih pronašli, bilo je već kasno.

- Od vrha su bili udaljeni samo korak-dva, a onda ih je naglo izdala planina koju su toliko voljeli. Kada su ih pronašli još su bili isprepleteni, kao u posljednjem zagrljaju - izvjestila je televizijska postaja RAI.

Scena da ti srce pukne. Obožavali su jedno drugo, a na kraju su, zagrljeni, skončali na mjestu koje su toliko voljeli. 

Jean Daniel Pession bio je porijeklom upravo iz Valle d'Aoste, mjesta u blizini kojeg se nalazi planina. Natjecao se u Svjetskom kupu i na Svjetskom prvenstvu u brzom skijanju, a njegova djevojka bila je instruktorica skijanja. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • simri 05.06.2024.

    Amor vincit omnia. RIP.

  • 05.06.2024.

    Neki stradaju na cesti, neki u moru, neki na planini...A neki dožive i 100 godina...Sudbina valjda....🥹

Komentiraj...
Vidi sve komentare