To je to što me zanima!

Fedor se vraća u srpnju; Silva hvali Jonesa; Cain bi Alistaira

Borilački magazin Fight je Mirka nakon poraza od Schauba svrstao na 45. mjesto, što je pad za 13 pozicija. GSP je ispred Silve i Caina po čitateljima u P4P kategoriji
Vidi originalni članak

Magazin Fight napravio je sveobuhvatnu ljestvicu najboljih boraca današnjice u sedam kategorija. Mnogi specijalizirani časopisi rade TOP 10, a Fight se potrudio pa nabrojao po 100 najboljih iz svih kategorija, od one do 61 kilograma pa do teškaša. 

Mirko Filipović je nakon poraza od Schauba pao s 32. na tek 45. mjesto! Zanimljivo, mjesto iza njega je Gonzaga, borac koji mu je nanio prvi UFC poraz i to njegovim oružjem, high-kickom. 

Schaub je 14., a na vrhu je naravno Cain Velasquez, prvak UFC-a. Alistair Overeem nosi pojas Strikeforcea, a na trećem je mjestu. 

U kategoriji do 93 kilograma najbolji je naravno Jon Jones, a do 84 tko drugi nego Anderson Silva (Galešić je na 40. mjestu). Jasno je i da je GSP prvi u kategoriji do 77 kg. 

Od ostalih hrvatskih boraca, Pokrajac je 38., a Reljić 71. u poluteškoj. 

Najzanimljiva je ljestvica najboljih 10 'Pound for Pound' boraca po izboru čitatelja. GSP je ispred Andersona Silve, Velasqueza, Alda i Jonesa.

Velasquez bi borbu s Overeemom

Sjajni Meksikanac se oporavlja od operacije, a naslov će braniti protiv pobjednika iz borbe Lesnar - Dos Santos. Velasquez je izjavio kako bi se nakon te borbe htio suočiti s Overeemom.

Fedor se bori u srpnju

Jedna od važnijih vijesti iz svijeta slobodne borbe je i da je definitivno jasno da se Fedor neće umiroviti. Čeka ga borba u srpnju iako se još ne zna ime protivnika. Jedno je jasno.

- Mora biti u najboljem izdanju - poručio mu je Scott Coker, predsjednik Strikeforcea.

Anderson nahvalio Jonesa

Komplimenti na račun nevjerojatnog Jona Jonesa stižu sa svih strana, a kad oni dođu od Andersona Silve, onda to ipak nešto znači.

- Mislim da je čudesan i da će dugo vladati - rekao je Brazilac koji je izrekao što svi misle.

Nakon dominacije protiv Shoguna mnogi radije žele borbu Silva-Jones nego Silva-GSP, iako bi bilo koja od te dvije bila najspektakularnija u povijesti MMA-a. 

OVDJE pogledajte ljestvice svih kategorija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • soccer_king 25.03.2011.

    koga to interesuje mirko je prosjecan

  • amsterdam110 25.03.2011.

    jer mirko se ne boji meca ,nego sta da se zrakoplov ,sta ako propustim sinovu utakmicu ,imam i bebu ,imam i para ,sta mi sve ovo treba ,mirko moj ti je savjet ,ja sam ti sveznalica ona sa interneta ali ako dobijes priliku za tu zadnju borbu pobi se al ono od srca ,ko u kafani jer ta zadnja borba nece utjecat na tvoju bogatu karijeru ,dal dobijo il izgubijo .pomarisi se sa tim momkom ko u kafani .srecno mirkec

  • amsterdam110 25.03.2011.

    a ljudi su se opustili od onog momenta kad su osigurali zivotnu egzinstenciju ,npr mirko i fedor ,al nedaj boze da im nestane para vidjeli bi kako ponovno grizu .stari su to lavovi,dok su siti sve je u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare