To je to što me zanima!

"Crnogorski košarkaš Peković mogao bi biti UFC-ov prvak"

Ako je suditi po njegovom tijelu, onda bi bio prvak. Jeste li vidjeli kako izgleda, kaže Howard. Peković je visok 211 cm i ima 131 kg mišića, ali Howard je 'izvalio' glupost
Vidi originalni članak

Nikola Peković sjajan je košarkaš, ali ako je suditi po kolegi iz NBA-a, Dwightu Howardu, odličnu karijeru imao bi i u UFC-u.

- Ima jedan tip iz Minnesote, Crnogorac, koji bio vjerojatno bio najbolji MMA borac na svijetu - rekao je košarkaš Lakersa o Pekoviću, kojem se nije mogao sjetiti imena.

- Ako je suditi po njegovom tijelu, onda bi bio prvak UFC-a. Jeste li vidjeli kako izgleda?!

Peković je visok 211 cm i ima 131 kg mišića, ali Howard očito ne prati borilačke sportove pa niti ne zna koliku je glupost 'izvalio'. 

Visina svakako pomaže, ali nikako nije presudna. Iako, bio bi drugi najviši borac u organizaciji, Struve je dva cm viši. Također, gornja granica za teškaše je 120 'kila' što znači da bi Peković morao smršavjeti. Jedina prednost bilo bi nešto što je istaknuo pomoćnik trenera Lakersa, Darvin Ham, koji očigledno više prati MMA.

- Mogao bi biti sjajan borac s onakvim vratom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ray Barone 18.01.2013.

    Gluposti, ko da Howard zna koliko ovaj ima kila...a i da zna zašto bi morao znati koliko je maksimalno dozvoljeno kila po pravilima...ni ja nisam imao pojma do danas da je teška kategorija ograničena i gornjom granicom...

  • snajperista21st 17.01.2013.

    Howardu, bogati, igraj i šuti............

  • Yassa 17.01.2013.

    čudo od igrača a bogami i čovjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare