To je to što me zanima!

'Cristiano u svojoj torbici ima više kozmetike čak i od mene'

Stephanie Roche postala je prva nogometašica koja je ušla u uži izbor za najljepši gol sezone. Kaže da joj je idol Cristiano Ronaldo, iako koristi više šminke od nje...
Vidi originalni članak

Među deset kandidata za nagradu Ferenca Puskasa za najljepši gol godine našla se i jedna dama. Stephanie Roche ima 25 godina, a njezin volej u irskom prvenstvu oduševio je cijeli svijet. Zabila ga je istog vikenda kad su zabijali Zlatan Ibrahimović i Pajtim Kasami, još dva kandidata za osvajanje ove nagrade. 

- Nisam mogla vjerovati da će me nominirati za nagradu. Sad sam u društvu Zlatana, Jamesa Rodrigueza, Diega Coste... Sjajan je to osjećaj - rekla je Roche i dodala da joj je igrački uzor Cristiano Ronaldo. No van terena nisu slični. 

- Nisam tašta kao on, sigurna sam da on u svojoj torbici ima mnogo više kozmetičkih proizvoda nego ja - nasmijala se Stephanie, članica kluba ASPTT Albi. 

Osim nje, za gol sezone nominirani su Ibrahimović, Kasami, Rodriguez, Costa, Tim Cahill, Robin van Persie, Marco Fabian, Camilo Sanvezzo i Hisato Sato

Idi na 24sata

Komentari 32

  • rasplodni_bicina 19.11.2014.

    A kaj su ljubomorni ovi na ronalda..zato kaje najbolji...e pa nek su imaju pravo bit al nek ne seru po njemu

  • 18.11.2014.

    Dobro sad ste ga pretjerali, nepotreban clanak o pljuvanju ronalda, hebo vas messi u ronaldo i to pljuvanje po njima

  • Bambaulo_1 18.11.2014.

    a je li tko pogledao koju golčinu je zabila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare