To je to što me zanima!

Čovjek od 94 milijuna eura: Volim kada me drugi mrze

Znam da je puno onih koji me mrze, ali isto tako znam i da ima puno više onih koji me vole, kaže Cristiano Ronaldo, najplaćeniji nogometaš ikada
Vidi originalni članak

Kod njega nema sredine. Navijači, svi oni koje vole nogomet, dijele se na dvije skupine: na one koji su Ronalda vole i one koji ga mrze. Koja je brojnija? Možda malo preteško pitanje, ali 24-godišnjeg Portugalca ionako nije briga za ove druge.
- Volim kad me ljudi mrze. Volim vidjeti mržnju u njihovim očima, slušati njihove uvrede. To me nimalo ne smeta - kaže Cristiano Ronaldo. I može mu biti, nitko od tih koji ga ne vole ne vrijedi 94 milijuna eura. Ronaldo vrijedi.
- Svjestan sam da je puno onih koji me ne vole, onih koji me mrze. Ali još je više onih koji me vole i podupiru - uvjeren je fantastični Portugalac, kojemu nikada nije nedostajalo samopouzdanja:
- Ne dira me previše sve to, puno se lošije osjećam kada odigram loše. Srećom, to se događa jako rijetko.
Jasno je odavno, sada i potvrđeno - Ronaldo nema problema sa pretjeranom skromnosti i samozatajnosti. Ako dosad izrečeno nije dovoljno dobar dokaz, nastavak slijedi:
- Već sada sam među najboljim nogometašima ikada, ali preda mnom je još dugačak put. Želim ispisati povijest nogometa, iako to već i radim. Želim napisati još puno prekrasnih stranica - govorio je Ronaldo, vjerojatno u prenesenom značenju. Ili mu i pisanje ide jednako dobro kao samohvala.
Igrač koji je vodio Manchester United do čitavog niza trofeja od iduće sezone nosit će dres Real Madrida. I biti u istoj ligi s Leom Messijem, koji ga je na finalu Lige prvaka zasjenio i pobijedio.
- Ne zanimaju me usporedbe s Messijem. Ja njemu nemam na čemu zavidjeti, ja sam Cristiano Ronaldo i mogu osvojiti više trofeja nego bilo tko drugi - nastavio je u svom prepoznatljivom stilu Ronaldo. Trenutno je na odmoru i provodi ga hedonistički. Prije nekoliko dana proveo je "one night in Paris". Hilton, Paris Hilton. Ubrzo kreću i pripreme za novu sezonu, pred najsamouvjerenijim nogometašem današnjice je novi izazov.
- Navijači žele vidjeti veličanstvenog Cristiana Ronalda i ja ih neću razočarati!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • fcjan 15.06.2009.

    pa ako voliš da te drugi mrze onda ćeš mene obožavati!!!

  • jura-vk 14.06.2009.

    ne vrijedi niti on 94 milijuna, već ih je prepametni Farguson preveslao. Sastavio je preugovor znajući da on želi ići u kojem je sve bilo određeno; visina odštete, naknda koju plaća jedna strana ako odustane i koju plaća druga strana. Pametni Caleron je to potisao, te doslovno naterao Pereza da ga kupi ili mu plati 30 milijuna što odustaje.

  • fzd 14.06.2009.

    ronaldo svi te mrze ja na prvon mistu, a oni koji te vole su ženske koji nemaju dvi čiste s nogometom ili pederi

Komentiraj...
Vidi sve komentare