To je to što me zanima!

Cordoba je potpisao za Dinamo: 'Za klub znaju u Južnoj Americi'

Dinamo je sjajan za početak moje europske nogometne karijere, svjestan sam koliko je dominantan u domaćem prvenstvu i u kakvom se smislu istaknuo i pozicionirao na europskoj nogometnoj mapi, kaže Kolumbijac
Vidi originalni članak

Juan Córdoba (21) novi je igrač Dinama. Potvrda je stigla iz Maksimirske 128 nekoliko sati nakon konferencije za medije u kojoj je trener Sergej Jakirović slijegao ramenima na pitanje o potvrdi transfera i tvrdio kako mora proći liječnički. Sve je bilo u redu i kolumbijsko desno kompletiralo transfer iz Deportivo Calija vrijedan 1,8 miiljuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Dinamo predstavio Cordobu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Presretan sam što sam potpisao ugovor s Dinamom. Smatram da je ovaj klub sjajan za početak moje europske nogometne karijere, svjestan sam koliko je dominantan u domaćem prvenstvu i u kakvom se smislu istaknuo i pozicionirao na europskoj nogometnoj mapi. Za Dinamo se zna i u Južnoj Americi, mnogi mladi igrači s mog kontinenta su se u afirmativnim godinama, uostalom, probili i zaigrali nogomet na ozbiljnoj razini upravo ostvarivši transfer u redove hrvatskog prvaka. Zahvaljujem klubu na povjerenju i jedva čekam odjenuti plavi dres i pomoći momčadi da ostvarimo sve zadane ciljeve - rekao je Córdoba.

Prvi ga je skautirao sportski direktor Marko Marić koji se oduševio igrama Kolumbijca u dresu Deportivo Calija, te ga je odmah poželio dovesti u Hrvatsku. Marić nije imao jednostavan zadatak, Cordoba je na svom stolu imao ponude iz MLS-a i Saudijske Arabije, ali se na koncu odlučio za dolazak u Hrvatsku. I to iz jasnih razloga, Cordoba s "modrima" želi zaigrati u Ligi prvaka.

Zagrepčani su ovog ljeta odradili strašan prijelazni rok, u Maksimir su stigli Mmaee, Torrente, Kačavenda, Pjaca i Córdoba, pa Jakirović u svojim redovima ima sasvim dovoljno kvalitetnih aduta za napad na dvostruku krunu i ligašku fazu elitnog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Sokol ga nije volio 10.08.2024.

    E da ima 41 umjesto 21 onda bi došao u Hajduk.

  • TimbTomb 10.08.2024.

    Pa kak nebi ni znali kad je dinamo veliki europski klub

  • p189 10.08.2024.

    Bravo za Dinamo.Prvenstvo ce im sluzit kao trening,a Europa pravo natjecanje.Sretno momci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare