To je to što me zanima!

Coppitelli opleo po Pajaču: 'Ne govorim o sucima inače, ali...'

Ne govorim o njima kada gubimo da ne ispadne da tražim alibi, ali nakon ove pobjede moram. Ne radimo na terenu pritisak na suce i zaslužujemo od njih veći respekt, rekao je Talijan o sucu koji je imao dvojbenu odluku
Vidi originalni članak

Sretni smo jer smo nastavili s kontinuitetom pobjeda, dobro će nam to doći za samopouzdanje. Individualno napredujemo što je najvažnije, što više budemo igrali zajedno to ćemo biti bolji. Bili smo bliži tome da zabijemo za 3-0 nego Varaždin za 2-1, rekao je Talijan Federico Coppitelli nakon što je njegov Osijek pobijedio treću utakmicu u nizu. Nakon Slaven Belupa i Lokomotive, Varaždin je izgubio na Opus Areni 2-1.

Utakmicu je presudio Arnel Jakupović, ovoljetno pojačanje koje je stiglo iz Maribora za milijun eura. Osijek je mogao zabiti još koji gol, a Talijan je dojma da je sudac Igor Pajač mogao provjeriti VAR ekran kada je Pušić srušen u kaznenom prostoru.

- Trebao je biti kazneni udarac nad Pušićem. Inače ne pričam o sucima, ali moram. Ne govorim o njima kada gubimo da ne ispadne da tražim alibi, ali nakon ove pobjede moram. Mladi smo, ne radimo na terenu pritisak na suce i zaslužujemo od njih veći respekt - podigao je glas Coppitelli.

Statistika Osijek - Varaždin

Trener Varaždina Nikola Šafarić je obznanio kako je on vidio utakmicu i podržao mladog Josipa Silića (24) koji je među stativama zamijenio Olivera Zeleniku.

- Živa, dinamična utakmica s dosta ritma, lijepim akcijama i golovima, možemo žaliti što nismo izvukli bolji rezultat. Imali smo nekoliko dobrih šansi za zabiti gol, šteta... Mladi smo učimo, još imamo dosta posla pred nama - rekao je Šafarić koji se osvrnuo na prvi gol Osijeka gdje je loše reagirao golman Silić.

- Dogodi se. Možda je mogao bolje reagirati, ali to je sastavni dio igre, imali smo i mi nekoliko šansi pa bi se to “pokrilo”. Ali imao je kasnije nekoliko dobrih intervencija - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Roki00 29.09.2024.

    ajde suti, Varazdin bio bolji zadnjih 20min i imate srece sto nisu izjednacili...

  • TheKop10 29.09.2024.

    Žabaru obični! Ti si krenuo pričati o sucima?! Fujjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare