To je to što me zanima!

Član originalnih 'vatrenih' je preuzeo šestoligaša, a bivši prvi strijelac HNL-a četvrtoligaša

Hajduk ima svog Gattusa, Šibenik Falcaa, a Zemunik našega Vladu Kasala, poručili su u Zemuniku bivšem hrvatskom reprezentativcu koji je zaigrao u čuvenoj utakmici protiv Amerikanaca
Vidi originalni članak

Vlado Kasalo (61), nekadašnji hrvatski reprezentativac, član prve generacije "vatrenih" 1990. koja je igrala povijesnu utakmicu protiv SAD-a na Maksimiru, novi je trener Zemunika. Posljednji klub Prve lige Zadarske županije prošle sezone (peti rang hrvatskog nogometa) Dinamova legenda pokušat će vratiti u viši rang.

- Hajduk ima svog Gattusa, Šibenik Brazilca Falcaa, a Zemunik našega Vladu Kasala - komentirali su prisutni, piše Zadarski.

- Kad su mi prijatelji kazali za ovu mogućnost da dođem u Zemunik, dakako da sam sve posložio i odlučio se prihvatiti ponudu. Znam sve o klubu, dobro sam ga skenirao, a sigurno je da sam se i dobro spremio za ovaj rad. Mogu obećati samo red, rad i disciplinu, kako bi postigli uspjeh, a naš je uspjeh i cilj dignuti klub na višu razinu. Prema onome što vidim imamo sve uvjete, a svi će se morati pridržavati postulata koje tražim, a to je ono što sam rekao. Uoči natjecanja trebat će raditi pripreme od šest tjedana, no o svemu ćete biti informirani na vrijeme. Drago mi je da sam upravo ovdje u vašem krilu i krilu mojih prijatelja koji su mi ponudili ovu mogućnost - rekao je Osječanin.

Nedaleko od njega radit će još jedan bivši proslavljeni hrvatski nogometaš, Želimir Terkeš (43). On je naslijedio Klaudija Vukovića kao trener četvrtoligaša Vodica.

Terkeš je u sezoni 2007/08. kao igrač Zadra bio najbolji strijelac HNL-a s 21 golom. Po završetku igračke karijere radio je kao pomoćnik u Zadru i Lokomotivu iz Plovdiva, poslije i kao glavni trener seniora i kadeta Zadra, kao i Škabrnje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Cole Younger 03.07.2024.

    Vlado , droga i kocka su zlo.

  • Ghost7 03.07.2024.

    Vlado jel jos redovno kockaš i placas usluge nocnih dama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare