To je to što me zanima!

Čitatelji 24sata: Jakirović ne bi trebao ostati Dinamov trener

Dinamo je izgubio treći put u posljednjih pet utakmica, ne može do vrha ljestvice u HNL-u, pretrpio je blamažu i u Europi, a od 15.000 glasova u anketi većina ne podržava aktualnog trenera
Vidi originalni članak

Dinamo je u subotu u Velikoj Gorici izgubio treći put u posljednjih pet utakmica, već šesti put ove sezone, i još jednom potvrdio da je u vrlo turbulentnoj sezoni u kojoj mu naslov prvaka ozbiljno visi, a ni u Europi ne ide po zacrtanome.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Sergej Jakirović dobio je podršku uprave nakon blamaže na Kosovu, a upitno je koliko će strpljenja imati u Maksimirskoj 128 nastavi li s ovakvim rezultatima. Iako je mnogima jasno da on nije najveći krivac jer nije birao ovu momčad, već ju je takvu zatekao nakon rasprodaje u prijelaznom roku.

Nakon utakmice Gorice i Dinama (2-1) pitali smo vas treba li Jakirović ostati na klupi Dinama. Glasovalo je oko 15.000 čitatelja do trenutka objave ovoga teksta, a 58 posto odgovorilo je: ne, dok je za njegov ostanak bilo 42 posto.

 

Ako preživi do četvrtka, Jakiroviću bi domaća utakmica protiv Viktorije Plzen u Konferencijskoj ligi mogla biti odlučujuća i teško će preživjeti još jedan poraz bez obzira na činjenicu da su Česi najjači suparnik u skupini. Iduće kolo HNL-a "modrima" dovodi Lokomotivu na Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Karlionkel 26.10.2023.

    On ih treba naučiti,treningom, da pucaju u onaj dio gola koji golman ne pokriva,a ne se natjecati koji će ga bolje pogodit i napravit od njega igrača utakmice.Jedini šut koji nije išao u golmana Gorice bio je gol.Imali su 22 udarca prema golu, 8 u okvir,1 gol.Premalo.Mislim da bi morao probati s Perkovićem na lijevom beku

  • Maraton 23.10.2023.

    Čitam neke komentare koji kažu da nije kriv, pa tko određuje taktiku i bira prvi sastav. Gura golmana koji je totalno van forme. Iranca na beka, a sada se Ristovski izliječio i koji nije half. Boško Šutalo je došao kao desni bek u Dinamo, na halfa. Baturinu uništava na krilu, a njegova je sredina i da ne nabrajam. Kaže treba vremena, evo Zekić sa jednom utakmicom pobijedio Hajduk. Bez obzira što je Dinamo prodao Livakovića, Ivanušeca i Šutala trebao bi biti prvak sa obzirom na jačinu naše lige.

  • ZG - KAJ 23.10.2023.

    Tko je kriv kaj Dinamo igra sporo, nezainteresirano, neorganizirano...Čistačica Štefica....Zakaj se izmišljaju mjesta u ekipi da svi igraju ( Ademi, Mišić, Bulat, Ljubičić )....Ovaj zadnji samo trči ko muha bez glave....

Komentiraj...
Vidi sve komentare