To je to što me zanima!

Ćiro: Petković nas pravi ludima, a Luka mora igrati protiv Malte

Ruse ćemo zgaziti, ali pobijedite Maltu! Ja sam imao vrlo loša iskustva s njima, znam da su u stanju iznenaditi svakoga tko ih podcjenjuje, upozorava Blažević
Vidi originalni članak

Ne sumnjam da će Luka biti OK i ako sve bude kako treba, on će početi utakmicu protiv Malte.

Rekao je to Zlatko Dalić dan uoči okršaja Hrvatske u pretposljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koja nas čeka u četvrtak od 20.45 sati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I, čini se, poslušao savjet Miroslava Ćire Blaževića (86), s kojim se voli konzultirati. Naime, Ćiro mu je poručio:

- Zlatko, ne smiješ početi utakmicu na Malti bez Modrića! Lakše ćemo pobijediti Ruse bez Modrića nego Maltu! Odmah Modrić!

DALIĆ PRIJE MALTE 'Modrić će započeti utakmicu, a tko će biti na golu? Još ne znam'

Govorio je to Ćiro za RTL i naglasio:

- Ruse ćemo zgaziti, ali pobijedite Maltu. Ja sam imao vrlo loša iskustva s njima, znam da su u stanju iznenaditi svakoga tko ih podcjenjuje.

Sjećanje je to na kvalifikacije za Euro 2000. kada su Ćirini "vatreni", kao brončani sa SP-a, kiksali, završili treći, a Maltu su pobijedili 4-1 u gostima (Vugrinec 2, Šimić, Šuker), nakon što je Malta vodila, a Hrvatska je povela tek u 67. minuti, dok je u Zagrebu bilo 2-1 golovima Stanića i Solde.

TREBA LI LUKA IGRATI? Bivši izbornici i treneri nemaju isti stav o Modriću: Znam točno što će Zlatko Dalić napraviti!

A onda se Ćiro još jednom osvrnuo na Brunu Petkovića:

- Ne smije dati Petkoviću da izvodi penal! On ne smije pucati! Slučajno je zabio tri gola, znao sam da je to bilo slučajno, samo sam čekao Lokomotivu, da pokaže da je slučajno. Jer način na koji puca je nonšalancija, pravi nas, trenere, ludima, pogotovo mene. Penale znaš ili ne znaš pucati, ti ne znaš, nisi za pucanje penala!

Idi na 24sata

Komentari 74

  • smrekovaca 11.11.2021.

    ćiro ne seri

  • spane 11.11.2021.

    Petković itekako zna pucati penale,ali zna i sve ostalo.Da nas pravi "ludima" i to je točno.Tip je doista nonšalantan,a to mu se nesmije dozvoliti.Ali ako se uozbilji s njim smo jači makar 20%.

  • Mata777 11.11.2021.

    Ćiro p.d.ru !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare