To je to što me zanima!

Cirkus u Barceloni: Dani Olmo ni ovo kolo neće moći debitirati!

Zaista je nevjerojatno da klub Barcelonine veličine, brenda kojeg predstavlja i utjecaja koji ima, još uvijek muku muči s problemima zbog kojih bi neki drugi klubovi odavno završili u stečaju
Vidi originalni članak

La Liga je krenula, Barcelona je slavila u prvom kolu na užarenom gostovanju kod Valencije 2-1 na pogon Roberta Lewandowskog, a Dani Olmo nije bio u zapisniku za tu utakmicu. Novi tjedan, novo kolo i sudar protiv Athletic Bilbaa, Olma i dalje nema... 

Barcelonin trener Hansi Flick izjavio je da bivši dinamovac nije još potpuno u formi, no u pozadini cijele priče je nevjerojatna situacija u klubu. Nije nepoznanica da Barcelona jedva spaja kraj s krajem i uopće je pitanje na koji način uspijeva dovoditi odlične igrače i, primjerice, za Olma izdvojiti 47 milijuna eura, plus 13 milijuna kroz bonuse, kad nema "prebijene pare".

Tek kad neki igrači odu, Olmo može igrati

Već nekoliko sezona 'blaugrana' muku muči s financijama, a sada nije u stanju registrirati igrača jer da bi to učinila mora smanjiti troškove plaća. Tek tada će se otvoriti mjesto za Olma i moći će biti u konkurenciji.

Barcelonu je napustio Ilkay Gündogan, čeka se da se u potpunosti kompletiraju transferi Clementa Lengleta, Victora Roquea i Mikayila Fayea i onda će se do kraja moći riješiti papirologija.

Zaista je nevjerojatno da klub Barcelonine veličine, brenda kojeg predstavlja i utjecaja koji ima, još uvijek muku muči s problemima zbog kojih bi neki drugi klubovi odavno završili u stečaju. I da je uopće u mogućnosti na ovaj način dovoditi igrače koji onda tjednima ne mogu biti registrirani zbog financijskih problema.

Odlazak navedenih igrača trebao bi otvoriti mjesto u Barcinu rosteru i Dani Olmo bi konačno mogao debitirati u 3. kolu protiv Raya Vallecana. Hoće li se to i dogoditi? Živi bili pa vidjeli.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • danko1471991 25.08.2024.

    Kad je klub vec doveden u ovakvo stanje najbolje rijesenje je prodaja Arapima jer od sociosa ionako nema koristi i nema sanse da vrate klub na vrh...

  • MaliCrniOdIvanaSam 24.08.2024.

    Evo sad stvarno.. Znači, riješili su se Roberta, Gundogana, Arauja, Romeua, Riada, Pedrole, Alonsa, Desta, Cancela, Felixa. Još ide i Roque vanka, kao i Lenglet. Doveli su samo Danija Olma i Pau Victora. Meni iskreno, al iskreno nije jasno kako ne mogu registrirati Olma. Atletico potrošio preko 200 milijuna, bez problema sviju registriraju. Real na Mbappea dao 200 milijuna, bez problema registriraju. Barcelona proda pola ekipe, dovede jednog igrača, ne može ga registrirati. Stvarno bih volio da ekipa koja vodi klub izađe iskreno i da pokaže u kakvim je "govnima" Barcelona. Jer, ako je stvarno u tolikim da se ne može niti jedan igrač registrirati, treba onoga tko je doveo Barcelonu do ovoga izbaciti pred sud. Od najmoćnijeg kluba svijeta, do kluba koji ne može zadržati 33-ogodišnjeg veznjaka nego ga je prisiljen prodati.

  • Los Azulgrana 24.08.2024.

    Jel se jos uvijek hvataju za one sociose sta li vec? Klub takvog renomea, a j**** Brighton je uredeniji od njih, nabavite si normalnog vlasnika koji ce davat i jare i pare, a ne se drzat kojekakvih sociosa koje boli coska za klubom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare