To je to što me zanima!

Cibona skida blokadu na HKS-u, vrlo brzo stižu tri nova stranca

Konačno je završen elaborat u preoblikovanju kluba i poslan prema Gradu Zagrebu, pa bi se na sjednici gradske skupštine u listopadu trebala uvrstiti točka o preoblikovanju duga u dionice i vrijednosti dvorane
Vidi originalni članak

Cibona bi se uskoro trebala kompletirati za novu sezonu. Ali prije toga riješiti najvažniji problem, skinuti blokadu HKS-a kako bi novi igrači mogli biti registrirani za sve obveze u domaćem prvenstvu i ABA ligi. U utorak je bila izborna skupština udruge Mi smo Cibona, za čijeg je predsjednika u sljedeće dvije godine izabran Nikola Plečko.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na tom su se okupljanju pojavili i čelni ljudi Cibone, direktor Tomislav Šerić, član upravnog odbora Igor Lukačić, trener Chris Thomas, kao i prvotimci Filip Bundović i Sven Smajlagić. Na sastanku su otvorene mnoge teme, a osim skidanja blokade HKS-a važno je istaknuti kako je završen elaborat o preoblikovanju Cibone i poslan prema Gradu Zagrebu, pa bi se već na sjednici gradske skupštine u listopadu trebala uvrstiti točka o preoblikovanju duga u dionice i vrijednosti dvorane.

Novi trener Chris Thomas dobio je i funkciju sportskog direktora, a Cibona će u novoj sezoni biti jača za tri stranca - Cata Barbera, Petera Joka i Taliba Zannu. Barber je američki play koji stiže iz kanadskih Scarborough Shooting Starsa. Iz Kanade (tamošnjih Ottawa BlackJacksa) stiže 30-godišnji južnosudanski šuter Jok, koji je za reprezentaciju nastupio na OI-ju u Parizu, dok je Zanna 33-godišnji centar iz Nigerije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dinamo u 💙 04.09.2024.

    Nakon šta sam napisao da ni riječi o tome tek onda ste napisali...sramota bitno da je 100 članaka o daliću

Komentiraj...
Vidi sve komentare