To je to što me zanima!

Cibona pronašla novog trenera: Sa Šarićem je osvojio europsko zlato, a zadnje je vodio Zabok

Pod Tornjem su zadnjih dana pregovarali i sa sinom Jasmina Repeše, Dinom, no on ima puno bolju situaciju u češkim Pardubicama, dok je bivši trener Cibone Danijel Lutz prednost dao inozemstvu
Vidi originalni članak

Cibona je, čini se, pred rješenjem prvog pitanja uoči nove sezone, onog trenerskog. Jakša Vulić (59), kojeg često možete čuti i kao sukomentatora u televizijskim prijenosima, trebao bi sjesti na klupu 'Vukova' kao nasljednik Josipa Sesara.

Vulić je posljednji trenerski angažman imao u Zaboku, a vodio je više klubova u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji iz kojih se ističu Zagreb, Dubrava, Bosco, Cedevita prije najboljih dana, Šentjur, Hopsi, Helios, saudijski Al Ittihad, dok je s reprezentacijom Hrvatske U-18 bio prvak Europe 2012. godine. Onda kada je Dario Šarić u finalu Litvi zabio 39 poena. Međutim, klupa Cibona, koliko god danas svi bježe od nje, bila bi najveća u njegovoj karijeri.

Pod Tornjem su zadnjih dana pregovarali i sa sinom Jasmina Repeše, Dinom, no on ima puno bolju situaciju u češkim Pardubicama, dok je bivši trener Cibone Danijel Lutz prednost dao inozemstvu iz kojeg čeka zeleno svjetlo.

I sada se u Cibonu mogu baciti na rješavanje igračkog kadra, u kojem se zasad zna da će i dalje biti kapetan Krešimir Radovčić, Ivan Perasović, Ivan Majcunić i Domagoj Vuković. Pred realizacijom su dolasci Mateja Bošnjaka, Tomislava Buljana, Pavla Marčinkovića i Jakova Mustapića.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare