To je to što me zanima!

Cibona dobila Alkar, zagrebaši bijesni na suce protiv Zadra...

Cibona je jedva dobila Alkar sa 77-74. Zadar je izbacio Zagreb u Trnskom sa 72-71. Domaći su bijesni na suce koji u zadnjim sekundama nisu svirali slobodna bacanja
Vidi originalni članak

Marino Šarlija uhvatio je loptu u napadu i pokušao zabiti za pobjedu protiv Zadra u zadnjim sekundama utakmice. Sudačka trojka označila je prekršaj. Kako Zadar nije bio u bonusu, Zagreb je imao loptu sa strane. Domaći su bili bijesni. Tražili su slobodna bacanja smatrajući kako je Šarlija već bio u pokušaju realizacije.

Zadar je slavio 72-71 u Trnskom i plasirao se na Final Four Kupa Krešimira Ćosića. Nakon utakmice domaći trener Danijel Jusup dobio je prijavu jer je nešto dobacio sucima u prolazu. Buran završetak utakmice u Trnskom...

Anto Magzan/PIXSELL

Zadar je dominirao u prvom poluvremenu. Zagreb se vratio u trećoj četvrtini nakon furiozne serije 26-6. Domaći su preuzeli konce igre da bi se Zadrani vratili preko Florencea koji je imao osam poena zaredom u zadnjoj dionici igre. 

Cibona je izborila Final Four pobjedom protiv Alkara u Sinju. Nije to bio lak zadatak za zagrebačku momčad koja je slavila 77-74. Problema nije imala Cedevita koja je pomela Zabok 106-61. Kvarner je bio bolji od Gorice 95-86.

Ivo Čagalj/PIXSELL

Kup Krešimira Ćosića:

  • Zagreb - Zadar 71-72
  • Alkar - Cibona 74-77
  • Zabok - Cedevita 61-106
  • Gorica - Kvarner 86-95
Idi na 24sata

Komentari 1

  • ses2000 30.12.2014.

    samo ALKAR<3

Komentiraj...
Vidi sve komentare