To je to što me zanima!

Cernogoraz ostao bez finala u trapu u 11. hicu raspucavanja pa zaplakao: 'Ne smiješ promašiti'

Olimpijski pobjednik iz Londona nakon cjelodnevnog natjecanja u Chateaurouxu završio je na sedmom mjestu
Vidi originalni članak

Hrvatski strijelac, europski i svjetski prvak u trapu Giovanni Cernogoraz (41) završio je kvalifikacije na Olimpijskim igrama u Parizu sa 122 pogođene mete i na sedmom mjestu nakon raspucavanja za preostala dva mjesta u finalu u streljani Chateaurouxu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Olimpijskom pobjedniku iz Londona 2012. suparnici u raspucavanju bili su Amerikanac Derrick Scott Mein, Australac Mitchell Iles, Gvatemalac Jean Pierre Brol Cardenas, Marokanac Driss Hafari i Kinez Yu Haicheng. Marokanac, Australac i Kinez su ispali nakon šestog hica, a Cernogorza je finala stajao promašaj u 11. pokušaju.

U finale su se, osim Meina i Brola Cardenasa, plasirali i Kinez Qi Jing, Britanac, Nathan Hales, Australac James Willett i Šveđanin Rickard Levin-Andersson.

- Dobar rezultat, 122 pogođene mete, najbolji ove sezone. Dao sam sve od sebe, teško natjecanje, velika vrućina, rezultati strašni, 192 za ulazak za dva mjesta. Izašao sam kao sedmi. Rezultati su zadnjih 10 godina strašni, više ne smiješ promašiti metu. Loše je počela sezona, ozljeda koljena, lakat, trebao sam mijenjati kundak... Što reći - kazao je Cernogoraz za HTV pa zaplakao pred novinarima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Space Burek 30.07.2024.

    Svaka čast ali kamermanu treba udariti jedan šamar. Čovjek slomljen a ovaj ga snima i zumira... jako jako jadno.

  • kumić11. 30.07.2024.

    žao i svima nama al imaš veliki aplauz jer si veliki sportaš dao si sve i to se ne zaboravlja.

  • brečina 30.07.2024.

    Koliko mu je teško,i koliko čovjek voli svoj sport!Veliki respect za Giovannia!

Komentiraj...
Vidi sve komentare