To je to što me zanima!

Celticsi izbacili Atlantu i izborili ogled s 76ersima u četvrtfinalu

Bila je to vrlo uzbudljiva i izjednačena utakmica koju je Boston uspio prelomiti tek u zadnjoj dionici tricama Ala Horforda i Jaysona Tatuma. Boston je slavio 128-120
Vidi originalni članak

Boston je u četvrtfinalu doigravanja NBA lige! Celticsi su slavili na gostujućem parketu protiv Atlante 128-120 ne dopustivši novo iznenađenje momčadi prevođene Traeom Youngom. Bostn prolazi ukupnim rezultatom 4-2.

Bila je to vrlo uzbudljiva i izjednačena utakmica koju je Boston uspio prelomiti tek u zadnjoj dionici tricama Ala Horforda i Jaysona Tatuma. 

Jaylen Brown bio je najbolji strijelac susreta s 32 poena, dok je spomenuti Tatum dodao 30, uz 14 skokova i sedam asistencija. U redovima poražene momčadi Young je ubacio 30, ali uz šut 9/28 iz igre (4/12 za tri).

NBA DOIGRAVANJE VIDEO Butler izbacio Buckse iz doigravanja! Ovo se dogodilo tek peti put u povijesti NBA lige HAWKSI IZNENADILI Zubac ispao iz playoffa, triple double Jokića za prolaz Sunsa

Boston će u četvrtfinalnoj seriji odmjeriti snagu Philadelphijom. Prva utakmica igra se u TD Gardenu u noći na utorak po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Fortuna1895 28.04.2023.

    kakvom četvrtfinalu??? polufinale istoka!!!! Isuse Bože dragi......

Komentiraj...
Vidi sve komentare