To je to što me zanima!

Ivan Jurić na korak do Hajduka, dogovara posljednje detalje...

Nakon što su ponude odbili Paulo Sousa i Gennaro Gattuso, novi sportski direktor Hajduka okrenuo je broj Ivana Jurića, kojem se svidio plan i program koji mu je predstavljen. Sada je sve na predsjedniku i NO-u.
Vidi originalni članak

"Moj prvi cilj je dovesti trenera u što kraćem roku, a ključna stvar koju želim uvesti je pravilnik ponašanja. Imali smo dosta problema s disciplinom, od danas vrijede nova pravila, za sve jednaka, bez obzira kako se zove i koliko godina ima" kazao je na predstavljanju novi sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić i bacio se na posao.

Prema dostupnim informacijama Kalinić na klupi Hajduka želi veliko ime, zbog toga je konzultirao neke starije suigrače i agente, među ostalima Igora Tudora i Slavena Bilića, a posao je ponudio dobro poznatim imenima poput Paula Souse i Gennara Gattusa koji njegovu ponudu nisu prihvatili. A onda je okrenuo broj Ivana Jurića... Na početku priče izgledalo je to kao nemoguća misija, prije svega zbog negativnih iskustava na klupi Hajduka Jurićevih bliskih prijatelja Igora Tudora i Ivana Leke, kao i Stipe Pletikose, ali i zbog brojih i puno izdašnijih ponuda koje je Jurić dobio nakon odlaska s klupe Torina.

No činjenica je da Jurić nije odbio Kalinića na prvu, saslušao je njegov plan i prijedlog suradnje koji mu se svidio i uzeo je par dana za konačnu odluku. Što se tiče Kalinića, Jurić je izbor iza kojeg on stoji, a ako je vjerovati dobro obaviještenim izvorima čini se i da Jurić nije imun na ponudu iz svog Hajduka. Preostaje još dogovor oko dužine ugovora, primanja... U svakom slučaju priča je jako ozbiljna i trebala bi dobiti epilog početkom sljedećeg tjedna. Pozitivan ili negativan, ostaje za vidjeti.  

Što bi Hajduk dobio s Ivanom Jurićem? Prije svega veliko trenersko ime, provjerenog stručnjaka koji već dugi niz godina radi na visokom nivou, trenera čija bi riječ bila zadnja, koji bi uveo rad, red i disciplinu u momčad i ne bi dozvolio nikome da mu se miješa u posao. Jedino otvoreno pitanje je koliko bi Jurić uspio zamisli prenijeti na aktualni igrački kadar te koliki će budžet imati na raspolaganju on i Kalinić za pojačanja koja su nužna nakon što počiste svlačionicu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Majstor_Mrkonja 08.06.2024.

    pa jel nije bio mr 100% nabolji trener? kako to, kako to?

  • njofra krivousti 08.06.2024.

    Koliko košta?

  • droga123456789 08.06.2024.

    imate još kojeg dobrog trenera za uništiti???

Komentiraj...
Vidi sve komentare