To je to što me zanima!

Cedevita u Podgorici jača za Nurkića: NBA centar na tribini

Centar Denvera iskoristio je kraj sezone za svoju NBA momčad te odlučio pružiti podršku bivšim suigračima u najvažnijoj utakmici sezone s tribina u Podgorici
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite danas u Podgorici igraju 'majstoricu' za ulazak u finale ABA lige, a na tribinama će imati neočekivanu pomoć. S Cedevitom je na utakmicu protiv Budućnosti otputovao njihov bivši igrač Jusuf Nurkić.

Centar Denvera iskoristio je kraj sezone za svoju NBA momčad te odlučio pružiti podršku bivšim suigračima u najvažnijoj utakmici sezone. U vrućoj atmosferi u Podgorici centar Nuggetsa bit će jedan od rijetkih navijača zagrebačke momčadi i sigurno je da bi ga Repeša puno radije vidio pod koševima no na tribinama.

Nurkić je prošlo ljeto preselio u NBA, a u debitantskoj sezoni imao je u prosjeku 6,9 koševa i 6,2 skoka po utakmici. Pobjednik iz ove utakmice Budućnosti i Cedevite (18.30) igrat će u finalu protiv Crvene zvezde.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • LebronPetrovic 22.04.2015.

    Šteta što ne može igrat.

  • tomislav22 22.04.2015.

    Najviše bi volio da Nurkić zaigra za Hrvatsku zbog onog Veleža i likova sličnih njemu, da umru lagano u mukama hahaha.....a svaka čast Jusufu za ovaj potez, ljudina je u svakom smislu te riječi

  • MarkanBratee 22.04.2015.

    Sto ne zelite pisati kako su sinoc Ivici Kostelicu na HRTu zabranili nastup u hrvatskom dresu i trazili ga da ga skine, on nije htio te je otisao!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare