To je to što me zanima!

Čavlina je potpisao za Osijek: 'Odluku sam lako donio. Opus Arena? Ma, to je nešto posebno'

U prošloj sezoni Čavlina je nastupio u 35 službenih utakmica za Lokomotivu i pritom je 12 puta sačuvao mrežu netaknutom. Mladi golman nova je akvizicija sportskog direktora Josea Bota
Vidi originalni članak

Posebno sam zahvalan sportskom direktoru Boti na ukazanom povjerenju. Izrazio je veliku želju da me dovede u Osijek, pričali smo dosta o svemu i na meni je bilo jedino da kažem – pristajem. Da, brzo sam se i rado odlučio za tu opciju, rekao je na predstavljanju mladi vratar Nikola Čavlina (22). Čavlina je u Osijek stigao na posudbu od godinu dana iz Dinama. Početkom ljeta maksimirski klub aktivirao je otkupnu klauzulu i doveo ga za 700.000 eura iz Lokomotive.

U prošloj sezoni Čavlina je nastupio u 35 službenih utakmica za Lokomotivu i pritom je 12 puta sačuvao mrežu netaknutom.

- Presretan sam što sam došao ovdje jer mi je i otac više puta ispričao sve najbolje o klubu i ljudima koji u njemu rade. Sada je na meni pokazati zašto sam ovdje i zbog čega je direktorov izbor pao na mene - rekao je Čavlina.

- Sigurno svi zajedno želimo ove sezone ostvariti što veći uspjeh. Osobno ću za ovaj klub davati sve od sebe, pružiti svoj maksimum, kao što sam to činio i do sada u prethodnim klubovima i mislim da neće biti nikakvih problema. Ne sumnjam da ćemo imati što reći i pružiti na terenu i na domaćoj i na inozemnoj sceni - istaknuo je novi vratar Osijeka.

LJETNI MERCATO Gotov je prijelazni rok u HNL-u: Hajduk prodao dvojicu juniora, Gorica dovela igrača iz Engleske

Od ovoga ljeta više mu osječki napadači neće biti suparnici, a imao ih je prigodu jako dobru upoznati u proteklom razdoblju. 

- U svakom slučaju, to je istina. Obojica su odlični nogometaši, Anton je zaista veliki potencijal i odličan mladi igrač, a za Ramona mogu samo reći da je dokazana klasa. I ne samo oni, naravno. Momčad općenito dobro poznajem i veselim se što ćemo dalje ići zajedno. A što tek reći za ovaj stadion? Opus Arena je nešto zaista posebno u Hrvatskoj, prava moderna nogometna arena i siguran sam da će navijačka atmosfera i dalje biti prava, a igrači se u takvom ozračju najljepše osjećaju - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mileskoric 29.06.2024.

    Mile,vrijeme je!

  • tomica5 29.06.2024.

    Odlično mjesto za razvoj,fenomenalan potez Dinama

  • branko kvadratić 29.06.2024.

    Da dovedu Mbappea,Messia i C.Ronalda,Osijek će opet biti 4.na tablici.Rođeni gubitnici iz sezone u sezonu...sve isto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare