To je to što me zanima!

Cassano sasuo 'paljbu': Italija je prosječna, samo špekuliraju

Upozoravao sam izbornika da je reprezentacija jako loša i da je to vrući krumpir, ali uvijek ću biti uz njega, jer on je genije. U Italiji samo razmišljaju o špekulacijama umjesto da igraju, rekao je Cassano.
Vidi originalni članak

Bivši talijanski napadač Antonio Cassano (41) tvrdi da je upozoravao izbornika Luciana Spallettija (65) na probleme u momčadi "azzurra" prije preuzimanja. U Italiji se još ne mire s činjenicom kako su lako i bez ispaljenog metka isplati od Švicarske u osmini finala europskog prvenstva. Momčad Murata Yakina (49) bez većih problema prošla je u četvrtfinale pobjedom 2-0, a rezultata je mogao i biti uvjerljiviji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sranje smo, to je stvarnost. Bez osobnosti, bez ideje, bez mu*a, bez ičega. Izbornik nije mogao više od ovoga. U stvarnosti, ovi prosječni igrači koji kažu da su dobri trebali bi se istaknuti, a umjesto toga... Mi smo loši.

Cassano tvrdi da je upozoravao kako ova Italija nema kvalitete niti približne momčadi koja je prije tri godina osvojila Euro.

'U ŽIVOTU IMA PORAZA, ALI...' Spalletti ostaje izbornik Italije: 'Otpuštanjem trenera nećemo riješiti sve naše probleme...'

- Upozoravao sam izbornika da je reprezentacija jako loša i da je to vrući krumpir, ali uvijek ću biti uz njega, jer on je genije. U Italiji samo razmišljaju o špekulacijama umjesto da igraju, ali mi smo imali genijalca na klupi - rekao je Cassano.

Bivši napadač Milana, Intera i Reala smatra kako ni mediji nisu pošteni zbog salvi kritika koje su svalili na momčad.

- Najsramotnija stvar su uvrede nekih novinara. Degutantno je i skandalozno da se takvim naslovima smije vrijeđati igrače i izbornika. Trebalo bi ih biti sram - ustvrdio je Cassano samo nekoliko trenutaka nakon što je sam talijansku reprezentaciju nazvao "sranjem".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare