To je to što me zanima!

Carling Cup: United je izliječio frustracije kod četvrtoligaša

Nakon debakla protiv Manchester Cityja Manchester United je frustracije ozliječio lakom pobjedom kod Aldershota 3-0. Arsenal je preko Boltona ušao u četvrtfinale
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Uniteda krenuli su u oporavak od debakla protiv gradskog rivala Cityja (6-1) u Carling Cupu. Nisu imali težak posao u osmini finala, kao gosti su svladali četvrtoligaša Aldershot s 3-0...

Menadžer ''crvenih vragova'' Alex Ferguson na teren je izveo ''šarenu'' momčad, punu igrača koji su ove sezone dobili malo ili nimalo prilika. No, i oni su bili očekivano prejaki za niželigaša koji je igrao hrabro, ali nije mogao ozbiljnije ugroziti trećeg Unitedovog vratara Bena Amosa.

Gosti su poveli u 15. minuti pogotkom Dimitra Berbatova kojem je nakon lijepe akcije asistirao Park Ji-Sung. U 41. minuti je na 2-0 povisio Michael Owen na dodavanje Berbatova.

Najljepši se trenutak utakmice dogodio u 48. minuti kada je Antonio Valencia potegnuo s 20-ak metara i smjestio loptu ispod grede.

Arsenal se u četvrtfinale plasirao domaćom pobjedom protiv Boltona s 2-1. Gosti, za koje je cijelu utakmicu igrao naš Ivan Klasnić,  poveli su u 47. minuti preko Fabricea Muambe, ali su se ''topnici'' spasili od ispadanja golovima Andreja Aršavina i Park Chu-Younga u 53., odnosno 56. minuti.

U preostale dvije utakmice dana Cardiff je s 1-0 bio bolji od Burnleyja, a Crystal Palaca s 2-0 od Southamptona.

Carling Cup, osmina finala:

Aldershot - Manchester United 0-3 (Berbatov 15, Owen 41, Valencia 48)

Arsenal - Bolton 2-1 (Aršavin 53, Park 56 / Muamba 47)

Cardiff - Burnley 1-0 (Mason 40)

Crystal Palace - Southampton 2-0 (Ambrose 73, Easter 82-11m)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zavodnik69 26.10.2011.

    lijep prvijenac parka!!

  • marcelinho 26.10.2011.

    Kao što je i sam sir alex rekao,oni se dižu te u drugom dijelu prvenstva,a zašto je to tako,zato što uvijek ima puno rotacije igrača u momčadi i u drugi dio sezone man utd ulazi sa odmorenim igračima ,i dok ostale momčadi padaju u završnici prvenstva man utd jednostavno gazi,pa nije bezveze man utd vec 20 godina uvijek među prve tri momčadi u prvenstvu,to nema niti jedan klub na svijetu.

  • 26.10.2011.

    nove frustracije će im nabiti everton već za vikend....hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare