To je to što me zanima!

Čačić o izgledu na Fifi: Haha, pa to nema nikakve veze sa mnom!

Veseli me sjajna partija Daniela Štefulja u Jarmini, i on je pokazao da se na njega može ozbiljno računati, rekao je Ante Čačić na 'pressici' na kojoj su se pojavila samo dva novinara...
Vidi originalni članak

Prvo želim čestitati našoj A i U-21 reprezentaciji, te njihovim stožerima koji su u ovoj stanci napravili velike rezultate. Mi sezonu nastavljamo protiv Slaven Belupa koji je prošle sezone u 1. kolu napravio veliko iznenađenje u Maksimiru, oni svakome mogu napraviti probleme. Sve je jasno, mi se i dalje želimo fokusirati na domaće natjecanje, želimo napraviti sve da i ovu utakmicu apsolviramo na najbolji način, rekao je Ante Čačić. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je stigao do završnice prvog dijela sezone. Zagrepčani do kraja jeseni imaju još samo devet utakmica, četiri europska i pet prvenstvenih dvoboja. Na domaćoj sceni hrvatskog prvaka čekaju obračuni sa Slaven Belupom, Varaždinom, Hajdukom (vani), Osijekom (vani) i Šibenikom, dok im Liga prvaka donosi dva ogleda sa Salzburgom, te po jedan s Milanom i Chelseajem (u Londonu). A cijela priča počinje već sutra sa Slaven Belupom. 

- Želimo osvojiti sva tri boda, na taj način zadržati dobru atmosferu koja nas prati od početka sezone. I onda pobjedom dočekati novu utakmicu koja je na rasporedu već u srijedu. Stanje momčadi je uredno, a poslije treninga ćemo vidjeti s kojom ćemo momčadi otvoriti dvoboj. Sigurno neće biti Luke Menala, vidjet ćemo i kakvo je stanje sa Sadeghom Moharramijem koji se tek jučer vratio s reprezentativnog okupljanja - rekao je Ante Čačić, pa nastavio:

- Vidjet ćemo i koliko ćemo koristiti Arijana Ademija koji je po drugi put postao otac, ali u svakom slučaju bez našeg kapetana ne želimo ići u sve izazove koji su pred nama. Da, vjerujem da će i Ademi sutra biti u konkurenciji za utakmicu. Stvarno imamo dobro zdravstveno stanje u svlačionici, odlično smo odradili prvih 20-ak utakmica u sezoni, koristili puno igrača tako i proširili naš roster. 
 
Koliko su se neki igrači, a tu prvenstveno mislimo na Daniela Štefulja koji je upisao tri asistencije, približili početnom sastavu ili ozbiljnijoj minutaži?

- Svaka utakmica nam daje neku informaciju, tako je i ova u Jarmini. Veseli me što je Daniel odigrao tako dobro, to potvrđuje našu tezu da svi koji su dio naše svlačionice i zaslužuju biti dio Dinama. Opet, na nekim smo pozicijama jako dobro pokriveni, nisu svi do sada mogli imati istu minutažu, ali kroz rotacije svi će imati priliku pokazati u kakvom su stanju. Daniel je svoju minutažu sada iskoristio, pokazao kako se na njega može računati.

Kako je momčad odradila ovu reprezentativnu stanku?

- Na treninzima smo imali 14 igrača, s njima samo odradili sve što smo željeli, sve smo zaokružili dobrom utakmicom u Jarmini. Atmosfera je bila dobra, svi su u dobrom tonusu, spremni smo za nastavak sezone - završio je Ante Čačić koji je jučer proslavio 69. rođendan.

Trener "modrih" je poslije službenoj dijela "pressice" odradio i neformalno druženje s novinarima, točnije sa samo dva predstavnika "sedme sile" koji su se pojavili na press-konferenciji Dinamovog trenera. A tu smo saznali i kako se samom Čačiću puno više sviđa njegov izgled na posljednjoj verziji PES-u, nego na najnovijem izdanju Fife.

- Haha, pa vidio sam to, ta slika stvarno nema nikakve veze sa mnom, onoj drugoj sam puno sličniji - smijao se Čačić.

Rekli bismo, u pravu je... 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Jogurtaši 02.10.2022.

    hajdug je na igrici još gori nego u stvarnosti. Taman razina kojoj i hajdug pripada, tj. najniži rang euro nogometa. rame uz rame sa velikanima iz Latvije, Makedonije, Bjelorusije i ostale euro kreme.

  • a e 46 30.09.2022.

    jel ruglomir na fifi nako ruzan i prazan

  • Jogurtaši 30.09.2022.

    Ma sve 5 profesore

Komentiraj...
Vidi sve komentare