To je to što me zanima!

Čabraja: Dugo mi nije bio ovako sretan Uskrs; Tomić: A nemam šta reć'. Bili smo izrazito loši...

Četiri poraza u pet utakmica, da. Loš moment za Rijeku, dogodi se svakome u sezoni. Osijek u sljedećem kolu? Želimo izaći iz lošeg niza i razveseliti naše navijače, zaključio je trener Rijeke
Vidi originalni članak

U 31. kolu HT Prve lige Lokomotiva je u Zagrebu srušila Rijeku. Bila je to još jedna briljantna predstava momčadi Silvija Čabraje, koji je bio iznimno ponosan i sretan nakon utakmice.

- Naravno da sam zadovoljan što se tiče igre. Mislim da mi dugo, dugo nije ovako sretan Uskrs bio. Već danas ću ga proslaviti s obitelji i sa igračima. Igrali smo odgovorno u obje faze i zasluženo pobijedili - rekao je trener Lokomotive.

Luka Stojković zabio je prekrasan gol...

KOMENTAR Jesu li glasine o odlasku Drmića i Tomića u Dinamo učinile svoje?

- Promovirali smo Stojkovića pa i Krivka koji je 2005, godište. Stalno pričam kako imamo mladu ekipu i jako je ugodno i lijepo raditi s njima. Hvala svim igračima koji cijelu sezonu igraju na dobroj razini - rekao je Čabraja pa dodao:

- Nadam se da ćemo i naredne sezone imati ovakav sastav, dečke iskusnije za jednu sezonu. Sljedeće kolo Istra? Probat ćemo pobijediti i u Puli.

Na drugoj strani nikako nije mogao biti zadovoljan Goran Tomić čija je momčad sada u ozbiljnoj krizi. I rezultatskoj i igračkoj...

- Čestitam Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. A nemam šta reć'... U prvom poluvremenu smo bili i dobri, zabili su nam iz prvog dolaska pred gol. Ali bili smo izrazito loši u zadnjoj trećini - rekao je trener Rijeke pa dodao:

- U prvom dijelu smo s tri vezna imali punu kontrolu igre, ali bez prave završnice i s baš jako puno loših centaršuteva. U 46. minuti jedna nevjerojatna nesmotrenost i 0-2. Pokušavali smo do kraja, ali nismo imali raspoloženog igrača u završnici.

Crni niz?

- Četiri poraza u pet utakmica, da. Loš moment za Rijeku, dogodi se svakome u sezoni. Osijek u sljedećem kolu? Želimo izaći iz lošeg niza i razveseliti naše navijače - zaključio je Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 263

  • Amanda C. Vargas 16.04.2022.

    Najbolja prilika za online zaradu ... Zaradio sam 9375 € prošli mjesec radeći na mreži samo 2 do 3 sata na svom prijenosnom računalu i to je bilo tako lako da nisam mogao vjerovati prije nego što sam radio na ovoj stranici. Ako i vi želite zaraditi tako veliki novac, dođite ovdje... .............>>>>> J­­­o­bzC­­a­­­­r­t.C­­O M

  • mandalorian67 16.04.2022.

    E Tomiću, imas srece sto ces kup uzeti pa donekle spasiti sezonu. Borba za naslov je rano pala

  • Palmanova 16.04.2022.

    Tomic nije kapacitet za Dinamo..primio je Tomic 21 gol u zadnjih 17 utakmica(samo 4 puta zadrzana nula).Kopic je primio samo 7 golova(12 puta zadrzana nula) ..od tih 7 Sevilla nam je dala 3,,,ne zna Tomic postaviti obranu.nemos s takvim CV preci u najveci klub svijeta.on je za ostale timove,ali Dinamu treba puno veca riba.Dinamo mora dovesti trenera koji je ispred ovog na 1.mjestu,ne trenera 4.tima lige?valjda idemo prema naprijed,ne prema nazad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare