To je to što me zanima!

Budimir: Ja sam skupljao lopte Modriću, a Matanović meni!

Smjena generacije nije apstraktan, ali je normalan proces u nogometu. Jedni odu, drugi dolaze, važno da je rezultat tu.  U Portugalu će biti teško i ne treba uspoređivati tu utakmicu s prošlom, komentirao je Budimir
Vidi originalni članak

Osjećam se dobro, iza nas je veliko natjecanje, na kojem, nažalost, nismo ostvarili cilj i teško nam je zbog toga, ali u životu i pogotovo nogometu sve dolazi brzo te je pred nama opet natjecanje koje nam je donijelo puno radosti.  Počeo je tako Ante Budimir uoči početka Lige nacija i utakmica protiv Portugala i Poljske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je u novom sastavu.

- Nema Vide i Brozovića, oni su se odlučili oprostiti, ali nismo u krnjem sastavu. Ima i ozlijeđenih, ali zato nas je 23 ili 25 i svatko može dati doprinos. Smjena generacije nije apstraktan, ali je normalan proces u nogometu. Jedni odu, drugi dolaze, važno da je rezultat tu.  U Portugalu će biti teško i ne treba uspoređivati tu utakmicu s pripremnom za Euru - nastavio je Budimir.

UOČI NOVOG NATJECANJA Fifa potvrdila sustav nositelja kvalifikacija za SP. Hrvatska do prvog šešira kroz Ligu nacija

Koliko će nedostajati u stožeru Olić i Mandžukić?

- Teško je, ali Hrvatska je imala rezultate i kad su najveći odlazili. Boli, ali novi dođu. 

Novi igrač u reprezentaciji na ovom je okupljanju Igor Matanović (Eintracht Frankfurt). Koliko ga poznajete?

- Ne znam ga previše, ali razgovarali smo i iznenadilo me da mi je prije osam godina skupljao lopte u St. Pauliju! Kao što sam ja na Radniku skupljao Luki i Eduardu i Ćorluki kad su igrali za mladu reprezentaciju. 

IDE I U NOVI CIKLUS Portugalci kritiziraju Ronalda da se gura, on je uoči Hrvatske poručio: Uvijek sam za prvih 11

Osasuna je krenula odlično u novu sezonu.

- Mogao bih reći da je odličan početak da je još dva boda iz prvoga kola i još koji moj gol. Ali sedam bodova u četiri kola dosta je dobro…

Pongračić: Zadovoljan sam transferom

Marin Pongračić ljetos je Lecce zamijenio Fiorentinom.

VOZNI PARK NAŠIH NOGOMETAŠA FOTO Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleya i sponzorski BMW, Dalić je dobio poklon iz Emirata

- Novi trener, novi sustav i treba malo vremena, zato nismo najbolje počeli. Transferom sam zadovoljan, borio sam se za to u Lecceu, nakon teške ozljede prve godine, u drugoj sam odigrao 40 utakmica u kontinuitetu. Češće sam u karijeri igrao s četvoricom u zadnjoj liniji nego trojicom, ali bolje je isprobavati neke nove varijante protiv jačih suparnika, kada je svima fokus maksimalan - rekao je Pongračić.

Budimir i Pongračić pridružili su se nakon presice ostatku reprezentacije na treningu. Svi "vatreni" su trenirali na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • njofra krivousti 03.09.2024.

    Ti si samo za skupljanje lopti,da nij

  • Đuro Pritezalo 03.09.2024.

    Vidi se da je i Budimiru puna kapa svega,po izjavi.Poruka za masnog.

  • TRG BANA J 14 9 U 15H VIDIMO SE 03.09.2024.

    da i ne kuzim

Komentiraj...
Vidi sve komentare