To je to što me zanima!

Bruno Marić posvetio objavu Daliću: Kliču mu kad ga vide, a istima je sada predmet kritike

Bivši šef sudaca HNS-a Instagram je otvorio kako bi transparentno objašnjavao sudačke odluke i poteze VAR-a. Niti jednu objavu nije posvetio suđenju već uglavnom daje podršku hrvatskoj reprezentaciji
Vidi originalni članak

Hrvatska je izgubila od Španjolske na otvaranju Eura u Njemačkoj što je bivšem predsjedniku Komisije nogometnih sudaca HNS-a Bruni Mariću bio povod za objavu na Instagramu. Marić je, podsjećamo, s mjesta šefa sudaca odstupio kada su u aferi VARgate procurile snimke razgovora sudaca iz VAR soba diljem travnjaka HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nedjelju je na Instagramu posvetio jednu emocijama nabijenu objavu izborniku Zlatku Daliću.

- Najbolji Izbornik u povijesti Hrvatske je predmet žestoke kritike onih koji mu kliču uživo kada ga vide. Svašta pričaju, traže mu mane, ali ne bi trebali zaboraviti ono što je napravio za Hrvatsku! I kada krenu pobjede, ti isti bit će opet u prvom redu da se slikaju s njim. Ja samo želim mir našim Vatrenima i Izborniku, da mogu dati sve od sebe, jer to je jedino važno. Izborniče, želim da izvučeš sve najbolje iz sebe i ponovno dokažeš da si taj, da si Izbornik kakve bi svi željeli. A ako ne uspiješ ja ću ti jednako biti zahvalan! Sretno - napisao je Marić.

Inače, bivši šef sudaca Instagram je otvorio kako bi javnosti približio rad nogometnih sudaca, kako bi suđenje u HNL-u učinio transparentnijim i kako bi svojim pratiteljima iz kola u kolo pojašnjavao sudačke odluke, ali i one u VAR sobi.

Bruno Marić niti jednu objavu od dana kada je otvorio Instagram nije posvetio analizi suđenja. U jednoj objavi s početka svibnja podržao je sve hrvatske suce.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sjedimnaklupi 16.06.2024.

    Hoće li on odgovarati zbog lažiranja VAR snimke?

  • Palmanova 16.06.2024.

    A sta je tu cudno.logika.od stare slave nema kruha.ovo nije bilo 1-0 ili 1-1.ovo je bila sramota od igre

  • Filister na 2 16.06.2024.

    Dobar rezultat pohvala, loš kritika

Komentiraj...
Vidi sve komentare