To je to što me zanima!

Bruno Marić podiže tužbu protiv navijačke udruge iz Osijeka?

Marić je na konferenciji za medije dan nakon odigrane utakmice pustio snimku za koju je objasnio da se radi o radnoj verziji, odnosno snimci nastaloj odmah po završetku utakmice. Iz udruge u objavljenom tekstu tvrde kako je riječ o fabriciranju snimke te da je nastala dan nakon utakmice.
Vidi originalni članak

Bruno Marić tužit će udrugu Bijelo-plavi. Marić je pravni postupak pokrenuo nakon što se na društvenim mrežama pojavila objava udruge u kojoj ga se optužuje za fabriciranje snimke iz VAR sobe na utakmici Osijek-Dinamo. Poruku udruge Bijelo-plavih doživio je  "poziv na mržnju".

Podsjetimo, Marić je na konferenciji za medije dan nakon odigrane utakmice pustio snimku za koju je objasnio da se radi o radnoj verziji, odnosno snimci nastaloj odmah po završetku utakmice. Na snimci se jasno čulo kako netko govori tišina, snimam!" iz udruge u objavljenom tekstu tvrde kako je riječ o fabriciranju snimke te da je nastala dan nakon utakmice.

Marić je, tada, objasnio da su snimke u VAR sobi često rađene odmah nakon utakmica. Razlog tomu je da bi suci imali uvid u pogreške u suđenju. Snimka iz Osijeka bila je objavljena javno jer je bila predmet rasprava i interesa javnosti. Originalne snimke nisu bile objavljenje jer ih FIFA i UEFA ne podržavaju.

Marić u novoj ulozi

Podsjetimo, Marić će obnašati novu ulogu u nadolazećoj HNL sezoni. Već ovog vikenda delegiran je kao delegat na utakmici na utakmici Osijek - Šibenik (nedjelja, 21 sat), a udruga navijača Osijeka "Bijelo-plavi" nije pozdravila tu odluku.

- Ne ulazeći u razloge zašto je Mariću dodijeljena bilo kakva uloga u sudačkoj organizaciji u novoj sezoni, ispred Kluba navijača Bijelo-plavi i njegovih više od 700 članova, ali, vjerujemo, i ispred ogromne većine navijača NK Osijek, dužni smo izraziti svoje nezadovoljstvo uz poruku kako Bruno Marić nije dobrodošao na Opus Areni - napisala je udruga navijača u priopćenju.

Sportske novosti pišu kako je Marić to pismo doživio kao "poziv na mržnju" zbog čega planira pokrenuti tužbu protiv navijačke udruge.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 01.08.2024.

    ovog marica treba u zatvor zbog namjestanja utakmica. koliko para mita je primio za karijere??

  • KešićIsBack 01.08.2024.

    Samo daj majstore .To nije kohorta ..u ovoj našoj udruzi su odvjetnici i cijenjeni ljudi. Zapamtiti ćeš sa kime se kačiš majstore moj. Stobreč će za ovo biti dječje igralište

  • velečasnik 01.08.2024.

    Mislio sam da je onaj Kustic malo veci gospon,a on sr. …oljo kao i ostatak mafijasko lopovske odruge gnk

Komentiraj...
Vidi sve komentare