To je to što me zanima!

Briljantan potez 'Medvjeda': U rujnu žele igrati u pulskoj Areni

Klupski glasnogovornik Medveščaka potvrdio nam je da klub želi sredinom rujna odigrati dvije utakmice u pulskoj Areni! Dobili su načelni pristanak čelnika lige
Vidi originalni članak

Medveščak svake sezone ide korak naprijed, pa bi tako nakon Doma Sportova, Šalate i zagrebačke Arene, novi dom iduće sezone mogla biti pulska Arena! Fantastična ideja čelnika 'medvjeda' zasad je još samo ideja, ali bi se vrlo lako mogla ostvariti.

Ovisi o puno faktora, a klupski glasnogovornik Ranko Vučinić objasnio nam je o čemu se radi:

- Prvi faktor su financije. Kao drugo, Arena je spomenik pod zaštitom UNESCO-a pa treba biti pažljiv, što se smije dirati, micati i mijenjati. Puno je tehničkih uvjeta koje treba ispuniti - rekao je Vučinić i dodao kako je treći faktor ispunjen:

- Čelnicima EBEL-a smo na sastanku predstavili projekt i rekli su nam da će nas podržati. 

Dvije utakmice u Amfiteatru igrale bi se sredinom rujna ove godine.

Medveščak je danas izdao i priopćenje:

Mogući projekt igranja hokejskih utakmica u pulskom Amfiteatru danas je u svojem načelnom obliku kao ideja i prijedlog predstavljen predsjedništvu i klubovima članovima regionalne lige EBEL. Nakon što svi detalji, prvenstveno oni financijske prirode, ali i zbog činjenice kako je pulski Amfiteatar spomenik pod zaštitom UNESCO-a, budu dogovoreni i riješeni i nakon što održavanje projekta bude sigurno, moći ćemo govoriti detaljnije o ovom projektu. Za sada je to samo ideja čija realizacija ovisi o mnogim činjenicama, te o finalnom dogovoru Kluba i partnera uključenih u organizaciju ovakvog projekta.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Aguero87 05.06.2012.

    i Dalmacija je uz Medvjede!!!! Broj 1 hrvatskog klupskog timskog sporta...

  • tiki-tiki 04.06.2012.

    daj bože da bude,idem gledati!

  • bibi67 01.06.2012.

    ...a tko bu to sve platil...prosim lijepo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare