To je to što me zanima!

Brekalo o ostanku u Hajduku: Nadam se šansi u Fiorentini...

Ja sam inzistirao na posudbi, oni su bili zadovoljni mojim igrama, igra se svaka tri-četiri dana, svaki je igrač bitan, no ja sam zbog svog razvoja i forme tražio izlaz i najvažnije je da sam se vratio u formu
Vidi originalni članak

Josip Brekalo? Vidjet ćemo, ima ugovor s Fiorentinom, treba platiti odštetu..., odgovorio je novi Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić na jedno pitanje koje zanima navijače "bijelih". Informacije stižu da ni Josip ni njegovi menadžeri nemaju ništa protiv ostanka na Poljudu, no talijanski klub drži sve u rukama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči finala Konferencijske lige između Olympiakosa i njegove Fiorentine Brekalo (25) je za Arena Sport prvi put progovorio o mogućnosti svog ostanka u Hajduku:

- Igrač sam Fiorentine, došao sam ovdje na posudbu, vidjet ćemo njihove planove. Ja sam ponosan što sam dio tako velikog kluba i nadam se šansi tamo. Ja sam inzistirao na posudbi, oni su bili zadovoljni mojim igrama, igra se svaka tri-četiri dana, svaki je igrač bitan, no ja sam zbog svog razvoja i forme tražio izlaz i najvažnije je da sam se vratio u formu.

Brekalo je za Hajduk zabio dva gola uz osam asistencija u 16 nastupa.

Nahvalio je svoj klub, koji je drugu godinu za redom ušao u finale Konferencijske lige.

- Fiorentina ima kvalitetu svakoga dobiti u dvije utakmice, zato su i uspjeli dvije godine za redom. Imamo igrače za finala. Tko je najbolji? Bonaventura je bio najkvalitetniji kad sam igrao tamo, jednim potezom može riješiti svaku utakmicu.

A trener Vincenzo Italiano (46).

- Vrhunski stručnjak. I specifičan je jer u 140 ili 150 utakmica koje je vodio nikad nije izveo isti sastav. Puno je rotacija, svatko dobije šansu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • purgeraj23 30.05.2024.

    ako ovako igra kad je u formi , kak izgleda vam forme?

  • Brunci1984 29.05.2024.

    U hnl-u ne mozes igrat kamoli u fiorentini

  • zidar_šiljo 29.05.2024.

    Stvar je u tome što je Dinamo defnirao uvjete pod kojima bi on trebao ostati i nakon ljeta, koje bi aktivirao Dinamo ukoliko je to htjeo, ti uvjeti su logično manji nego oni u Fiorentini. Zato je odabrao Hajduk, jasno ko dan je da on nakon ljeta nema šanse da ostane u Hajduku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare