To je to što me zanima!

Brazilac koji obožava 'vatrene' prvi put na Maksimiru! Priča i hrvatski: 'Imam kartu za Euro'

Bessera je nedugo nakon završnice Lige nacija dobio poziv Hrvatske turističke zajednice, pa je tako kao svečani gost posjetio Hrvatsku, a sad se i preselio u Zagreb gdje uči Hrvatski i živi svoj san
Vidi originalni članak

Oko 20.000 navijača stiglo je na Maksimir kako bi ispratili posljednju utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Armenije u kvalifikacijama za Euro 2024. 

POGLEDAJTE VIDEO: Brazilac na utakmici 'vatrenih' na Maksimiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan je navijač na Maksimiru odskakao od drugih. Riječ je o Rafaelu Beserri, Brazilcu koji je veliki navijač 'vatrenih'! Besseru je javnost upoznala na završnici Lige nacija u Rotterdamu, gdje je ispunio i životni san te upoznao idola Luku Modrića (38).

LIJEPA GESTA HTZ-a Brazilci koji obožavaju 'vatrene' prvi put u Hrvatskoj: 'Jedan od najboljih dana u mom životu!'

Bessera je nedugo nakon završnice Lige nacija dobio poziv Hrvatske turističke zajednice, pa je tako kao svečani gost posjetio Hrvatsku, a sad se i preselio u Zagreb gdje uči Hrvatski i živi svoj san. 

- Zagreb je predivan grad, prvi put gledam reprezentaciju u Hrvatskoj, jako sam sretan. Nikad nisam bio na Maksimiru - rekao nam je Bessera na Maksimiru.

Bessera često na društvenim mrežama objavljuje kako uči hrvatski jezik, a vještine je pokazao i u razgovoru za 24sata. Dao nam je i svoje predviđanje utakmice, očekuje uvjerljivu pobjedu 'vatrenih'.

- Mislim da će biti 3-0 - rekao nam je.

A tko će biti strijelci?

- Modrić, Ivanušec i Majer!

NAVIJAČ 'VATRENIH' Brazilac je konačno ispunio san i pogledao Hrvatsku: 'Napokon! Sada mogu umrijeti u miru...'

A koliko je ovaj Brazilac posvećen našoj reprezentaciji najbolje svjedoči činjenica kako je već kupio avionske karte za Euro u Njemačkoj!

- Sigurno ću ići, kupio sam avionske karte - rekao nam je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mr. Spock 22.11.2023.

    *govori, ne priča!

Komentiraj...
Vidi sve komentare