To je to što me zanima!

Boysi uz BiH: 'Srebrena Bosno, molimo za tebe sto očenaša!'

VARAŽDIN - DINAMO 0-1 Podrška brojnih Dinamovih navijača u Varaždinu bila je glasna tijekom cijelog susreta, a posebno se istaknula poruka stradalima u poplavama u Bosni i Hercegovini
Vidi originalni članak

Dinamo je u 9. kolu HNL-a minimalno slavio kod Varaždina (1-0) prvijencem Juana Cordobe. Predstava 'modrih' nije oduševila, Varaždinci su u nekoliko navrata bili vrlo blizu senzacije jer su pružili hrabru predstavu, no Nenad Bjelica se neće buniti. Danas mu je bilo važno pobijediti pa i na uštrb igre, a u tome je uspio. Zagrepčani su se slavljem u baroknom gradu izjednačili s Rijekom na vrhu HNL-a!

Svoj obol u pobjedi dali su i Bad Blue Boysi koji su u velikom broju stigli na gostovanje u Varaždin. Podrška zagrebačkih navijača bila je glasna tijekom cijelog susreta, a posebno se istaknula poruka Bosni i Hercegovini koju su Boysi poslali na transparentu.

- Srebrena Bosno kolijevko naša, molimo za tebe sto očenaša! - poručili su Dinamovi navijači i pružili podršku ljudima i stradalima u velikim poplavama u BiH.

Podsjećamo, katastrofalne poplave pogodile su Bosnu i Hercegovinu, a dva dana nakon spasilačke službe i dalje tragaju za nestalima. Hrvatska je uputila paket pomoći, ljudi su se ujedinili i razni poznati pokrenuli akcije donacija za stradale u poplavama.

U strašnim poplavama u BiH poginulo je 20 ljudi, a traga se za 15 nestalih.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kajkajkaj2 06.10.2024.

    Povijest djeco učite,poštujte i ne vrijeđajte preko mrtvih!Sram vas bilo!

  • Pepkica 06.10.2024.

    Bravo Boysi!!

  • Antirevolucionar42 06.10.2024.

    Svoj svome

Komentiraj...
Vidi sve komentare