To je to što me zanima!

Drama na utakmici: Navijač je pucao nakon gola, igrači bježali

Domaća momčad Turija tvrdi da je osoba koja je pucala pobjegla automobilom, ali da ju je policija fotografirala, dok gosti iz Stjepan Polja kažu da je sve inscenirano zbog loše igre domaćina...
Vidi originalni članak

Neki od sreće pucaju po svadbama, neki po nogometnim utakmicama. Tako je to u Bosni i Hercegovini.

Jedan je navijač nakon drugog gola svoje momčadi izvadio oružje i krenuo pucati. Događalo se to tijekom Druge lige TK između Turije i Stjepan Polja. Domaći igrači su od straha pobjegli s terena u svlačionicu, a utakmica je prekinuta, piše Avaz.

- Nakon dolaska policije, pronađene su čahure, a osoba koja je pucala je pobjegla automobilom, ali je i fotografirana prilikom bježanja. Policija je napisala u izvještaju da je pucao gostujući navijač i fotografirane su čahure. Čekamo odluku Nogometnog saveza TK - objavio je klub na čijem se se terenu dogodio incident.

Gosti iz Stjepan Polja tvrde da situacija ipak nije bila toliko dramatična, da igrači nisu bježali nego su odbili igrati dalje zbog toga jer su gubili.

- Obaviještena je policijska uprava u Lukavcu i odmah na teren su stigla dva policajca. Poslije rasprave sa policijom domaći igrači ulaze u svlačionicu odbijajući da nastave igrati. Iako su u publici bili redari koji nisu reagirali, reagirali su domaći igrači. Naša ekipa je brzo slomila domaćina i postigla dva gola, a oni tražeći razlog svoje slabe igre na terenu ne žele više da igraju - piše FK Stjepan Polje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • boskobuha1 08.04.2019.

    druže novinarčiću nije riječ o fudbalskom klubu nego je o NK Stjepan polju

  • area 62 08.04.2019.

    Pih, ne smiješ više ni "slaviti" 😁😂.

  • volimpršut 08.04.2019.

    Bosnu treba izolirati. Nešto kao što Trump radi zid sa Meksikom....hm,možda je kasno za taj potez!

Komentiraj...
Vidi sve komentare