To je to što me zanima!

Borna Ćorić pokazao sat od 300.000 kn: Zaljubio sam se

Riječ je o satu Unico king gold ceramic, iz serije Bing Bang, marke Hublot. Satovi koji nisu za svačiji džep. Borna se poklonom pohvalio na Instagramu
Vidi originalni članak

Otkako se pojavio u tenisu, Borna Ćorić je slovio kao ogromni talent pred kojim je velika budućnost. S Hrvatskom je osvojio Davis Cup, imao neke mečeve koje pamtimo i danas, no njegov uspon usporile su ozljede. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To se posebice odnosi na ozljedu ramena zbog čega je izgubio godinu dana. Vratio se u ožujku prošle godine, lupao lopticu po Challengerima i brusio formu, gubio mečeve od tenisača od kojih nikada ne bi izgubio, put je bio težak i dug, prožet kamenjem i trnjem, ali zasjalo mu je konačno sunce u kolovozu prošle godine na Mastersu u Cincinnatiju kada je kao 156. tenisač svijeta senzacionalno pobijedio Tsitsipasa i osvojio svoj prvi Masters. Bila je to bajka i tenis iz snova koji ga je vratio u teniski vrh.

Na krilima tog čudesnog rezultata, Borna je s velikim očekivanjima ušao u novu sezonu, no na Australian Openu je razočarao i ispao u prvom kolu od Čeha Lehečke. Uoči nastavka sezone prvo slijedi Davis Cup okršaj protiv Austrije u Rijeci, a hrvatski tenisač se uoči tog meča pohvalio posebnim poklonom.

- Tko kaže da ti umjetnost ne može reći koliko je sati? Zaljubio sam se! - napisao je Borna uz fotografiju sata od 41.700 eura, odnosno 314 tisuća kn! Riječ je o satu Unico king gold ceramic, iz serije Bing Bang, marke Hublot. Satovi koji nisu za svačiji džep.

Marina Čilića nema zbog ozljede koljena pa je dirigentsku palicu preuzeo Borna. Nadamo se da će nas povesti do pobjede, a novi sat mu je i motivacija. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • cro#27 03.02.2023.

    alo pametni,decko ima ugovor sa Hublotom,obaveza mu je to objaviti!

  • VolbeatDbv 03.02.2023.

    Nije grub, ali dobar je meni i moj Trex za 150 EUR

  • NIKE 03.02.2023.

    Zašto iskazujete cijene u kunama ? Euri su službena valuta. Što će čovjek uzeti jest njegova stvar, lovu je stekao krvavim treninzima ne i mozgom stoga neka ju i baca na malograđanske satove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare