To je to što me zanima!

Bogdanoviću više ne vjeruju ni njegovi najveći obožavatelji

U deset euroligaških utakmica činio je sve za nesretnu Cibonu, a njegov prosjek od 18 koševa i dalje je drugi najbolji u Euroligi, piše specijalizirani portal za košarku
Vidi originalni članak

Portal BallinEurope.com, specijaliziran za europsku košarku, cijelu je sezonu pisao hvalospjeve o Bojanu Bogdanoviću, no zbog strmoglava pada njegove igre izostavio ga je iz izbora najbolje petorke Eurolige ove sezone.

- Dugo smo razmatrali Bogdanovića za mjesto beka šutera ili niskoga krila. U deset euroligaških utakmica činio je sve za nesretnu Cibonu, a njegov prosjek od 18 koševa i dalje je drugi najbolji u Euroligi. Međutim, bit će još prilika za njega, osim ako ne ode u NBA prije nego što bi trebao - piše Ballin Europe.

Umjesto Bojana, u idealnu euroligašku petorku uvršteni su Juan Carlos Navarro (Barcelona) i Fernando San Emeterio (Valencia), a tu su još Dimitrios Diamantidis (Panathinaikos), Sofoklis Schortsanitis (Maccabi) i Ioannis Bourousis (Olympiacos).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lenny skrtel 29.03.2011.

    Realno gledajući bogdanović nema kvalitete za neki veliki europski klub kamoli za nba! Tamo bi ga prigazili. Vrhunac njegove karijere će mu bit neki solidni talijanski klub. Nema u njregovoj igri nicega šta bi mu osiguralo dobar transfer, nema šut, nema dribling, odraz kod šuta mu je katastrofalan pa samo pogledajte njegov ucinak u nlb-u, istina zabije 15 20 koševa ali potroši jako puno lopti. Uostalom da je takva klasa ka šta ga se prikazuje samo bi dobia zadar ili borik

  • plavocrni 29.03.2011.

    ode on ovog ljeta, prekvalitetan je da bi trunuo u očajnoj Cibonu..a Cedevita je na drugom kraju grada, tamo bi sigurno imao mjesta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare