To je to što me zanima!

Boban otkrio zašto je otišao iz Milana: Dao sam iskren intervju za Gazzettu, a oni meni otkaz

Nakon zimskog prijelaznog roka i dolaska važnih igrača poput Simona Kjaera, Alexisa Saelemaekersa i Zlatana Ibrahimovića te odlazaka Susa i Krzysztofa Piąteka, nismo uspjeli učvrstiti svoju poziciju, rekao je Boban
Vidi originalni članak

Zvonimir Boban definitivno je etablirana nogometna ličnost - kako i u Hrvatskoj, tako i u cijeloj Europi. Radio je u Fifi, Uefi, a u lipnju 2019. imenovan je za šefa nogometa u Milanu, gdje je surađivao s tehničkim direktorom Paolom Maldinijem. Ipak, 7. ožujka 2020. dobio je otkaz i to zbog javnog kritiziranja klupskog gazde Ivana Gazidisa. Sada je otkrio i detalje što se točno dogodilo.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u razgovoru za Radio Deejay upitan je zašto je napustio Milan, na što je Boban rekao:

- Zbog intervjua koji sam smatrao potpuno legitimnim. Nakon svega par mjeseci više nismo imali podršku ni povjerenje. Htjeli su dovesti Rangnicka i pregovori su već bili počeli. Nije nam omogućen normalan razgovor - počeo je. 

- Nakon zimskog prijelaznog roka i dolaska važnih igrača poput Simona Kjaera, Alexisa Saelemaekersa i Zlatana Ibrahimovića te odlazaka Susa i Krzysztofa Piąteka, nismo uspjeli učvrstiti svoju poziciju. Morao sam se, stoga, obratiti javnosti jer su vlasnici kluba već bili kontaktirali Rangnicka za iduću sezonu, što je Rangnick potvrdio u svojem intervjuu.

- Dao sam intervju za La Gazzettu dello Sport, što smatram da je bilo pošteno, a oni su mi dali otkaz. Još smo na sudu. Žao mi je, ali to je život - objasnio je legendarni "vatreni". 

S Maldinijem je i dalje prijatelj, kaže. 

- Paolo i ja smo prijatelji i nadam se da ćemo biti do kraja života. Ni s kim nemam problema. Volim, podržavam s velikim zanimanjem pratim Milan.Čuo sam puno komentara, ali ja sam onaj koji sam i govorim ono što mislim. 

Unatoč svemu što se dogodilo, Boban je i dalje podržavatelj "rossonera".

- Kakve veze Milan ima s tim? Milan nema veze s vlasništvom. Voliš i navijaš za Milan, to je sve. Razumijem da ljudi ne vole nametanje mišljenja. Mogu pogriješiti, ali moram reći što mislim - zaključio je Zvone Boban, koji je igrao u talijanskom gigantu od 1991. do 2001. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kicovz 06.10.2024.

    vrati se doma u maksimir

Komentiraj...
Vidi sve komentare