To je to što me zanima!

Bjelici Mađari odobrili čak četiri milijuna eura za zimski šoping

Osijeku je prioritet, potvrdio je to Bjelica i prije odlaska Bočkaja, dovesti krilnog napadača. Od krila u sezoni želi kombinirano 15 golova. Bjelica ne skriva da želi Kristijana Lovrića, najboljeg igrača Gorice
Vidi originalni članak

Odlasci Petra Bočkaja (25) u Dinamo i Marina Pilja (25) u ljubljansku Olimpiju malo su prorijedili kadar Osijeka. Posebno je navijače "bijelo-plavih" pogodio odlazak Bočkaja, a mnogima je zasmetao i tajming. Pero Bombardero otišao je baš na Badnjak. Osijeku je pripalo između dva do tri milijuna eura, a prema nekim izvorima i postotak budućeg transfera.

POGLEDAJTE VIDEO: Zdravko Mamić o dovođenju Bočkaja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Baš sam ostao iznenađen tim transferom. S Bjelicom se često čujem, iako se ovih dana nismo čuli pa ne znam pozadinu priče. Vjerujem da Neno ima plan B, ma milijardu posto sam siguran - rekao nam je Samir Toplak pa dodao:

- Uvjeren sam da će i Bočkaj biti pravo pojačanje za Dinamo, pogotovo ako 'modri' budu igrali u sustavu 3-5-2. Bočkaja sam trenirao u zaprešićkom Interu. Bolji je igrač od Moubandjea, Leovca i Franjića. Ima sjajan šut, slobodnjak, ubačaj.

Čini se kako je Toplak bio u pravu. Osijek zaista ima plan B. Glas Slavonije, regionalni medij izuzetno blizak klubu, javlja da su mađarski vlasnici Nenadu Bjelici odobrili četiri milijuna eura za pojačanja u zimskom prijelaznom roku. Informaciju nitko iz kluba nije želio komentirati, a trener i sportski direktor Osijeka Bjelica nalazi se na obiteljskom odmoru u Italiji.

I dalje su glavni naglasak i najveća financijska stavka kluba dovršetak stadiona i kampa. Pampas bi trebao biti gotov do početka sljedeće sezone. Ipak, interno je dogovoreno kako će Bjelica dobiti dodatni fond za pojačanja ako Osijek na zimskoj pauzi bude konkurentan u borbi za naslov.

Može li konkurentnije od toga da su s 40 bodova izjednačeni s Dinamom (imaju utakmicu manje) i Rijekom. Želja svih u klubu jest osvojiti prvenstvo ili Kup u jubilarnoj 75. godini postojanja kluba.

Osijeku je prioritet, potvrdio je to Bjelica i prije odlaska Bočkaja, dovesti krilnog napadača. Od krila u sezoni želi kombinirano 15 golova. Idealno bi se u tu priču uklopio Kristijan Lovrić (26), ali predsjednik Gorice Nenad Črnko tvrd je pregovarač. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • PredragKišurek 02.01.2022.

    Super mogu kupiti sa tom lovom kojeg igraća i Bjelog Brda,Orijenta i to je to.Ovako sve ide milijun posto na ruku Dinama za normalan naslov prvaka tj.siguran.Opet bar 15 bodova prednosti za drugim.

  • 01.01.2022.

    Jedina šansa za titulu je da Dinamo što duže igra europsko proljeće jer time je veća šansa da će Dinamo kiksati u prvenstvu.

  • 385viny 01.01.2022.

    Bočkaj i Lovrić veliki talenti ali totalno nesportski tipovi. Prije tridesetak godina kada se nogomet igrao poluprofesionalno igrači su mogli piti, pušiti i trenirati kada im padne na pamet ali danas ne. Za Osijek je dobro da se riješio Bočkaja a Lovrića za 4 milje neće nitko angažirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare