To je to što me zanima!

Tvrda nula u Poljskoj: Osijek će prolaz tražiti u Gradskom vrtu

Puno tempa, trke i duel igre na sredini terena nisu dali pobjednika. Vrlo tvrda utakmica u Szczecinu završila je bez pobjednika pa će Osječani prolaz u 3. pretkolo Konferencijske lige pokušati osigurati kod kuće
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka u prvoj su utakmici 2. pretkola Konferencijske lige na gostovanju kod Pogona u Szczecinu odigrali 0-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to vrlo tvrda utakmica nakon koje su se obistinile tvrdnje: Osijek je od hrvatskih klubova dobio najtežeg suparnika u Europi. Poljski Pogon priložio je vrlo čvrstu i organiziranu igru pokazavši kvalitetu zbog koje je prošle sezone završio treći u Ekstraklasi.

Osijek je, pak, također zgusnuo svoje redove i odradio jednu dobru defenzivnu utakmicu u kojoj je Ramon Mierez bio odsječen veliku većinu vremena dok su glavnu riječ na travnjaku vodili veznjaci i Mile Škorić u zadnjoj liniji.

Kapetan Osijeka odigrao je sjajnu utakmicu, anulirao Kozlowskog i Kowalczyka koji su bili najraspoloženiji kod Poljaka i u par navrata Zahoviću pokazao tko je gospodar šesnaesterca. No, unatoč dobroj igri u obrani, Osijek je danas bio vrlo slab prema naprijed.

Tek nešto živosti unio je debitant Amer Hiroš nakon ulaska u drugom poluvremenu pokazavši da će kroz dogledno vrijeme biti odlično pojačanje 'bijelo-plavih'. Osim toga tek dvije poluprilike Miereza iz prvog dijela te akcija s kraja susreta u kojoj je Žaper mogao i pucati, ali se odlučio na proigravanje, nisu ostavile dojam boljeg protivnika.

Osijek je utakmicu završio bez ijednog udarca u okvir gola pa će priliku za popravak dojma imati u uzvratu za tjedan dana na stadionu Gradski vrt.

Ukupni pobjednik dvoboja u 3. pretkolu igrat će protiv boljeg iz dvoboja bugarskog CSKA iz Sofije i latvijske Liepaje.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Extaza 23.07.2021.

    Planirana nula za uzvrat u Osijeku. Bjelica zna!

  • Rainman4545 22.07.2021.

    Igrao Bjelica na remi... s obzirom da nema vise gola u gostima mozda i dosta pametno.. kod kuce bi to trebao osijek dobiti.. u svakom slucaju su sad u prednosti...

  • POTPEC 22.07.2021.

    Čestitke Osijeku na nerješenom. Dobro je nije negativan rezultat, a to puno govori.  Sad u uzvratu triba dat sve od sebe barem za minimalnu pobjedu i prolaz dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare