To je to što me zanima!

Bjelica se javio navijačima dan nakon pobjede protiv 'lokosa'

Dinamo je slavio protiv Lokomotive 5-1, a sada ga čekaju obveze u Ligi prvaka. U srijedu na Maksimiru gostuje Monaco
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica s Dinamom je ispisao jedne od ljepših stranica klupske povijesti. Uspio je prezimiti u Europi nakon 49 godina. Uslijed pogoršanja odnosa, otišao je s Maksimira tijekom korona virusa, ali sada se vratio nakon četiri i pol godine kako bi izvadio klub iz krize. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači su mu zaboravili ona podbadanja iz vremena dok je bio trener Osijeka pa su ga dočekali gromoglasnim pljeskom. Bila je to emotivna utakmica za njega, a na kraju je uspio vratiti samopouzdanje svojim igračima koji su u njegovom povratničkom debiju razbili Lokomotivu (5-1). Iz njega je isijavalo zadovoljstvo, priznao je kako je jako puno razgovarao s igračima i pokušao ih podignuti nakon turbulentnog razdoblja.

Cijela momčad imala je drugačiji govor tijela. Razletjeli su se travnjakom, dominirali od prve minute pa mogli utrpati i više od pet golova. Bio je to Dinamo kakvog navijači žele gledati što češće. Bjelica je prvi cilj apsolvirao, slavio je u debiju i vratio klub na pobjednički kolosijek, a sljedeći zadatak na rasporedu je već u srijedu kada na Maksimir dolazi Monaco u 2. kolu Lige prvaka.

Svi u klubu motivirani su za taj susret i žele pokazati kako pripadaju najelitnijem klupskom natjecanju, kako je onaj debakl protiv Bayerna bila samo jedna noć za zaborav. 

Pred novim trenerom je da što bolje spremi svoju momčad, a dan nakon pobjede protiv Lokomotive se još jednom vratio na tu utakmicu.

- Hvala vam svima na podršci! Tri boda i fokus na sljedeću utakmicu - objavio je Bjelica na društvenim mrežama i zaradio pohvale navijača Dinama. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • iznad svih HRVATSKA 29.09.2024.

    Svi oni igraju za korporaciju i lokosi i rijeka i gorica i sibenik ....

  • 042226 29.09.2024.

    teško razbiti Lokomotivu, još si im prošle sezone uzeo sve što valja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare