To je to što me zanima!

Bjelica o iznenađenju u sastavu i ključu pobjede: Ti igrači ubili su im pritisak i donijeli nam mir

SALZBURG - DINAMO 0-2 Moji suradnici jako su dobro pripremljeni i odradili su utakmicu maksimalno kvalitetno, nahvalio je suspendirani trener Dinama i o stanju na ljestvici samo dodao: "Lijepo je pobijediti"
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica nije mogao biti na terenu u Salzburgu, ali to nije utjecalo na igru Dinama, dapače. "Modri" su pod vodstvom Danijela Jumića i Nine Bule s klupe, uz komunikaciju sa šefom stožera koji je sve pratio s tribine u društvu supruge Senke i sina Luke, slavili 2-0 i napravili prvi veliki korak prema plasmanu u drugi krug Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moji suradnici jako su dobro pripremljeni i to nije nikakav problem. Bilo je utakmica kad nisam bio na klupi. Odradili su to maksimalno kvalitetno, tako je bilo i danas - rekao je Bjelica za Arenasport i nastavio:

- Ovim načinom kako smo igrali, s tri stopera i Mišićem ispred njih, dali smo momčadi mira na terenu skupa s Nevistićem. Kad je Salzburg nešto pokušao pritisnuti, ubili su im pritisak. Strpljivo smo gradili napade, tako smo zabili prvi gol, drugi iz kontre, a i to je naše jako bitno oružje.

Iznenadio je postavljanjem Takuya Ogiware u prvih 11. Evo kako je to objasnio.

- Trebao nam je centaršut i brzine, Ogiwara je nešto brži od Pierre Gabriela, protiv Istre je šest-sedam puta centrirao za desetak minuta i to je bio razlog, a ne Gabrielova loša igra. Procijenili smo da više može doprinijeti.

Dinamo je nakon tri kola na ljestvici ispred Bayerna koji ga je razmontirao u prvom kolu. I na poziciji s koje se puno lakše diše uoči gostovanja u Bratislavi za dva tjedna.

- Lijepo je pobijediti. Nakon dugo vremena pobijedili smo u Ligi prvaka, važno je da smo svi zdravi i da možemo u dobrom raspoloženju dočekati Osijek u nedjelju - zaključio je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • freeshooter 24.10.2024.

    ...odlično pripremljena utakmica, cijelo vrijemo smo ju kontrolirali, i kontrolirano i pobijedili, svi dobri, odnosno odlični... i Neno sada imaš tu dobivenu veliku utakmicu, pa sada možeš i smirenije voditi, nemoj više ići do kartona...

  • zagorac2 23.10.2024.

    pobjedili smo samo zato jer je Bjelica bio u gledalistu a ne na klupi jer da je bio na klupi bilo bi opet ko i protiv Istre i u prosloj u Evropi, samo nered i svadja i nekultura a ovako je bio na terenu mir i dobra, vrhunska igra PLAVOG HRVATSKOG, ZAGREBACKOG DINAMA !

  • Brunci1984 23.10.2024.

    Care!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare