To je to što me zanima!

Bizarno: Djeca su napravila diverziju na humanitarnoj utrci, stotine trkača išli krivim putom!

Utrka u dobrotvorne svrhe koja se održala u Velikoj Britaniji imala je neočekivan tijek, usred utrke djeca su preusmjerila trkače izvan utrke, a da za to nisu pojma imali
Vidi originalni članak

Stotine trkača na humanitarnoj utrci u Ashylamu u istočnoj Engleskoj koja se održala ovaj vikend završilo je izvan staze nakon diverzije skupine tinejdžera koji su izokretali putokaze i potpuno zbunili natjecatelje. Srećom po njih, nitko zbog toga nije nastradao.

- Puno automobila moralo je stati i propustiti trkače, a oni se na to nisu pripremili. Srećom pa nije bilo puno prometa, ali moglo je biti ozbiljno. Nažalost, velika skupina tinejdžera promijenila je rutu znakovima i čunjevima i usmjerila ljude ukrivo nakon oznake za dva kilometra - rekao je organizator utrke EPIC Action Steven Hitcham.

Nakon što su kilometar išli krivim putem, shvatili su da nešto ne štima i vratili se, ali je utrka zbog toga bila 250 metara duža i njeni će rezultati vjerojatno biti poništeni. Samo devetero od 425 sudionika je pretrčalo ispravnu rutu.

- Djeca su se zezala, nisu shvatili što se moglo dogoditi i kakva je šteta mogla nastati. Ova će ruta sad biti poznata kao alternativna EPIC 5 kilometara - nasmijao se organizator.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Marson 09.06.2024.

    Zvati ću decu, decooo, decooo. 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare