To je to što me zanima!

Bizarna svađa zvijezde Milana s gradonačelnikom! 'Moram seliti iz grada zato što je nesposoban'

Ne razumijem zašto je Morata stvorio toliki problem zbog toga. Čak nije ni neka velika priča. Volio bih da smirimo situaciju, možda na čaši vina, komentirao je gradonačelnik Corbette, iz koje je milanovac hitno odselio
Vidi originalni članak

Alvaro Morata (31) često je mijenjao prebivalište tijekom nogometne karijere. Ponikao je u pogonu Atletico Madrida, sa 16 godina prešao u Getafe gdje se nije dugo zadržao jer ga je angažirala akademija Real Madrida, u kojem je proveo i prve godine seniorske karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon lutanja po Europi i pomalo neobičnog nogometnog puta (vratio se po jednom u Real i Juventus, a čak dva puta u Atletico!), odlučio je za nešto veću promjenu i selidbu u Italiju. Pridružio se Milanu, koji ga je rado prihvatio kao zamjenu za Oliveira Girouda (38) koji je otišao u MLS.

Ipak, Morata u Italiji nije našao mir kojeg je tražio. Morata je nedavno uselio u novu luksuznu kuću u Corbetti, gradiću od 20.000 stanovnika udaljen 30 kilometara od Milana. Španjolski napadač htio je živjeti u manjoj sredini umjesto u višemilijunskom gradu, ali njegove planove je, izgleda, pokvario gradonačelnik Corbette, Marco Ballarini, koji je na Instagramu otkrio kako je Morata doselio u grad...

- Dragi gradonačelniče, hvala što se prekršili moje pravo na privatnost. Srećom, u mojoj kući nemam ništa vrijedno. Jedino blago koje imam su moja djeca, čija je sigurnost ugroožena zbog vas! Očekivao sam kako će mi grad Corbetta pružiti neku razinu privatnosti, ali sam već morao odseliti, zahvaljujući tome što ste vi nesposobni koristiti društvene mreže kako spada i zaštititi svoje građane - oštro je poručio Morata na Instagramu.

DRUGA LIGAŠKA POBJEDA VIDEO Jurićev gard preporodio Romu! Pogledajte preokret

Morata se ljetos rastao od supruge Alice i zato se nadao pronaći mir u Corbetti, a gradonačelnik Ballarini ostao je zatečen zbog reakcije Španjolca.

STARI ZNANCI VIDEO Ante Rebić susreo se sa Zlatanom, njemu u oko odmah upala jedna stvar: 'Šta ti je to?'

- Još nisam razgovarao s Moratom, ali je i dalje dobrodošao u Corbetti. Pokušat ću mu osigurati mir i privatnost. Ali iskreno, smatram kako nisam napravio neku pogrešku. Da mi je Morata dao do znanja da ne želi biti javno viđen, onda bih obrisao objavu. Ali je cijela priča sada prenapuhana zbog njegovog odgovora na Instagramu - rekao je Ballarini pa nastavio...

- Prije dvije godine se Andre Onana (bivši golman Intera, nap. a.) doselio u Corbettu i ta je vijest bila u novinama. Ne razumijem zašto je Morata stvorio toliki problem zbog toga. Čak nije ni neka velika priča. Volio bih da smirimo situaciju, možda na čaši vina... Razočarala me njegova pretjerana reakcija - poručio je.

Inače, gradonačelnik Ballarini veliki je navijač Intera. Tako je na Instagramu zatim, zbog ljutite Moratine reakcije, objavio Interov logo uz opis 'ciao'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare