To je to što me zanima!

Bivšu olimpijku pronašli mrtvu nakon četiri dana. Ugušila se?

Iako se još uvijek čeka nalazak obdukcije kako bi se potvrdio uzrok smrti, Fox Sports prenosi kako je policija zaključila kako je Correal preminula gušenjem zbog pronađenih ostatka hrane u njezinom grlu
Vidi originalni članak

Španjolske novine ABC javljaju kako je bivša olimpijka Daniela Larreal Chirinos pronađena mrtva nakon što se ugušila od komada hrane u svojem stanu u Las Vegasu. Larreal se bavila biciklizmom, a preminula je u 51. godini. Kolege s posla prijavili su njezin nestanak u ponedjeljak, 12. kolovoza, a policija je pronašla Venezuelanku u apartmanu u petak, 16. kolovoza.

Iako se još uvijek čeka nalazak obdukcije kako bi se potvrdio uzrok smrti, Fox Sports prenosi kako je policija zaključila kako je Correal preminula gušenjem zbog pronađenih ostatka hrane u njezinom grlu.

- Daniela je imala nevjerojatnu biciklističku karijeru. Predstavljala nas je na pet Olimpijskih igara i uvijek smo bili ponosni na nju - objavio je Olimpijski savez Venezuele, koji žali zbog tragične smrti slavne olimpijke.

Larreal je bila peterostruka olimpijka. Natjecala se na Igrama u Barceloni 1992., u Atlanti 1996., Syndeyju 2000., Ateni 2004. i u Pekingu 2008. godine. Bila je zlatna na Panameričkom prvenstvu, dok joj je na OI-ju najbolji rezultat sedmo mjesto u ekipnom sprintu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare