To je to što me zanima!

Srebrni 'vatreni' ima novi klub, platit će ga tek 2 milijuna eura

Milanu će pripasti odšteta od dva milijuna eura, a Rebić će za turski klub potpisati do 2025. godine. Stvar bi trebala službeno potvrđena za vikend
Vidi originalni članak

'Srebrni' hrvatski reprezentativac Ante Rebić (29) u nedjelju leti za Istanbul gdje će biti predstavljen kao novi igrač Bešiktaša!

Milanu će pripasti odšteta od dva milijuna eura, a Rebić će za turski klub potpisati do 2025. godine. Stvar bi za vikend trebala biti i službeno potvrđena.

Rebić je, podsjetimo, u Milan stigao 2020. iz Eintracht Frankfurta, a za slavni talijanski klub ukupno je odigrao 123 utakmice i pritom zabio 29 golova te asistirao još 17 puta. Također se može pohvaliti da je bio član generacije koja je prekinula desetogodišnju sušu osvajanjem naslova u Serie A (21/22).

Nogometaš iz Imotske krajine u karijeri je još osvojio njemački kup s Eintrachtom (17/18), kao i srebrnu medalju s 'vatrenima' na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

ARRIVEDERCI, ANTE Milan okrenuo leđa Rebiću. Još malo i trebao bi put Bešiktaša ASISTENCIJA ZA PREOKRET VIDEO Modrić nadmašio samog sebe: Ostavio je Amerikance bez daha jednim dodavanjem

Turski prvoligaš Bešiktaš bit će njegov sedmi klub u profesionalnoj karijeri, nakon što je prethodno nosio dresove Splita, Leipziga, Fiorentine, Hellas Verone, Eintracht Frankfurta i Milana.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pile2244 29.07.2023.

    Ide u Beshiktaš bar u neki renomirani Turski klub za razliku od nekih🤣

  • Pootok 29.07.2023.

    Neznam za koga taj može igrati,možda za Babinu Gredu ili eto za nekog u Turskoj😂😂

  • Zgrozen 29.07.2023.

    Sto predstavlja kad igrac cucla palac, kao npr. Rebic na slici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare