To je to što me zanima!

Bivši 'vatreni' igrao je protiv Messija, a sad su ga potjerali s treninga hrvatskog šestoligaša

Sharbini se ljetos vratio u klub u kojem je započeo karijeru prije odlaska u Rijeku, a tamošnji trener izbacio ga je iz momčadi za derbi zbog nediscipline i poručio: 'Sad razumijem kako je bilo Keku!'
Vidi originalni članak

Anas Sharbini (37) stekao je slavu igrajući u HNL-u za Rijeku i Hajduk, a u nekoliko je navrata igrao i za hrvatsku reprezentaciju. Za "vatrene" je odigrao tri utakmice, a jedna je bila i prijateljska protiv Argentine 2014. godine, kada je i zabio jedini gol Hrvatske. Sharbini se ovog ljeta pridružio Rječini iz Dražica, koja se natječe u 1. ŽNL Primorsko-goranske županije.

Upravo je u tom klubu Sharbini započeo karijeru, a vratio se u rodni klub nakon što je igrao za OŠK iz Omišlja. Nakon transfera komentirao je kako je počeo raditi i kako mu se više nije dalo putovati.

U derbiju petog kola protiv NK Rikard Benčića Sharbini nije bio u sastavu, a trener Rječine Toni Forgić rekao je za Sportcom...

- Anas je kažnjen zbog nediscipline i zato ga nije bilo u derbiju. Sad razumijem Matjaža Keka - komentirao je.

Forgić je tako podsjetio na buran odnos između Sharbinija i Keka, koji je često ostavljao bivšeg HNL-ovca izvan sastava zbog nediscipline.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kad pride nedeja zapolne 08.10.2024.

    Šteta za njega ....sam sebi najveći neprijatelj !

  • crowal 08.10.2024.

    Anas je kao Balotelli, nikad pameti u glavi, mogao je biti kralj nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare