To je to što me zanima!

Bivši trener Barcelone: Spavam u Rakitićevom dresu, a Livaji je nešto falilo dok sam ga trenirao

Quique Setien sjetio se i jedne anegdote s Lukom Modrićem: 'Uoči jedne utakmice sam imao intervjue i svi su me ispitivali za Cristiana Ronalda, a ja sam rekao: ‘Cristiano je dobar, ali meni se sviđa Modrić'
Vidi originalni članak

Marko Livaja dao nam je dobrih stvari, bio je dobar igrač, ali mu je tada nešto nedostajalo, komentirao je bivši trener Hajdukova asa, Quique Setien (65). Livaja i Setien surađivali su u Las Palmasu u sezoni 2016./17, a španjolski strateg završio je tri godine kasnije na klupi Barcelone, gdje se nije proslavio jer je izgubio čak 8-2 od Bayerna u Ligi prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Setien je u razgovoru za Dnevnik Nove TV pohvalio nogometaše iz Hrvatske.

OŠTRE KRITIKE Jeličić: Bilo mi je žalosno i tužno gledati Bilića kako zamuckuje! Rakitić: Nije to utjecalo na nas

- Igrao sam protiv Davora Šukera, sjećam se jedne finte koju mi je napravio. Odmah sam shvatio da je neka druga razina. Ivan Rakitić je bio jako dobar igrač, puno mi je pomogao, on je tip igrača koji mi se oduvijek sviđao. Fantastičan je nogometaš i velik čovjek, radišan je, pošten i ima puno vrlina. Razgovarali smo prije utakmice između Dinama i Seville, a nakon nje sam mu poslao svoju fotografiju u njegovom dresu. Spavao sam u njemu, Ivan je zaista krasan dečko i sjajan čovjek - rekao je.

Setien je radio s Livajom i Alenom Halilovićem i obojicu hvali, iako ističe kako su Livaji tada nedostajale neke karakteristike koje ga čine igračem kakav je danas.

NAKON VELIKE POBJEDE Ivan Rakitić otvoreno: Livaja je najbolji hrvatski napadač! Čast mi je igrati s takvom klasom

- Livaja je bio potentan igrač, takvog ga danas vidimo. S njime nismo imali previše kontakta jer nije poznavao jezik, ali je bio dobar igrač. Halilović je bolje poznavao španjolski, on je izvanserijski igrač u tehničkom smislu, na terenu je donosio dobre odluke, ali nedostajalo mu je kontinuiteta - rekao je.

Setien se sjetio i jedne anegdote s Lukom Modrićem.

OTVORIO JE DUŠU Ivan Rakitić priznao za čime žali u karijeri i otkrio: Nikola Kalinić me nagovorio na dolazak u Split

- Uoči jedne utakmice sam imao intervjue i svi su me ispitivali za Cristiana Ronalda, a ja sam rekao: ‘Dobro, Cristiano je dobar, ali meni se sviđa Modrić’. I onda sam još malo pričao o njemu, a on me sutradan, kad je utakmica završila, čekao sa svojim dresom - prisjetio se.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mapc7 iz Nis 16.09.2024.

    Letvi fali Petkoviceva tehnika i nos za zabiti 26 golova u Europi.

  • Case.Axial 16.09.2024.

    Falilo mu je 3 daske u glavi

  • dexxx 16.09.2024.

    Mozak i vozačka dozvola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare