To je to što me zanima!

Bivši spasilac u šoku nakon što se Srbin utopio tijekom utrke: 'Netko bi trebao otići u zatvor'

Đukić je preplivao oko 750 od planiranih 800 metara u plivačkoj dionici natjecanja kad se počeo utapati. Iako je kamera pratila cijeli događaj, nitko nije reagirao...
Vidi originalni članak

Vijest o utapanju srpskog crossfitera Lazara Đukića potresla je sportski svijet, a sada je svoj komentar na groznu situaciju dao i bivši spasilac Adam Mahler.

- Bio sam spasilac na lokalnom jezeru tri godine. Nemate pojma koliko sam ljut dok gledam ovaj video gdje se jasno vidi da se dečko utapa. Ovo bi trebalo rezultirati tužbama i zatvorskom kaznom za odgovorne ljude - napisao je na društvenim mrežama.

VIDEO: TRAGEDIJA U AMERICI Uznemirujuća snimka: Srpski sportaš utopio se u jezeru 50m pred ciljem. Gledale ga stotine

Podsjetimo, tragedija se dogodila u jezeru Marine Creek u Teksasu u Sjedinjenim Državama tijekom utrke Igara CrossFita u bizarnoj tragediji pred stotinama gledatelja. 

Đukić je preplivao oko 750 od planiranih 800 metara u plivačkoj dionici natjecanja kad se počeo utapati. Iako je kamera pratila cijeli događaj, nitko nije reagirao, a nakon 30-ak sekundi u vodu je skočio jedan od gledatelja koji je primijetio da je Đukić nestao ispod površine vode. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • iznad svih HRVATSKA 09.08.2024.

    A kaj srbin ima raditi u americi zar oni ne mrze amerikance kaj su ih malo potapsali raketama

  • nedam se 09.08.2024.

    Užas.

  • 1 i 1 nisu 2 nego 436 09.08.2024.

    Zapadne sile

Komentiraj...
Vidi sve komentare