To je to što me zanima!

Bivši izbornik 'vatrenih' ide za milijunima. Blizu je novog posla

Kovač bi na klupi Shababa Al Ahlija trebao naslijediti Inakija Benu, Španjolca koji je trener mlade momčadi i privremeno riješenje na klupi dok klub traži novog trenera
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač (52) blizu je novog posla nakon što je ovog proljeća dobio otkaz u njemačkom prvoligašu Wolfsburgu. Prema glasinama iz Njemačke, Kovač je blizu preuizmanja Shabab Al Ahlija, prvoligaša iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Tako tvrdi njemački novinar Florian Plettenberg, koji je stručnjak kada je riječ o vijestima iz njemačkog nogometa. Njemački mediji pišu kako Kovača čeka najunosniji ugovor u karijeri, ali točna cifra još uvijek nije poznata. Svakako će 'napuniti' džepove dolaskom u bogati arapski klub.

Shabab AL Ahli smješten je u Dubaiju i osam je puta osvojio domaće prvenstvo i deset puta Kup. Klub je trenutačno na drugom mjestu prvenstva s 58 bodova, devet manje od vodećeg Al Wasla.

ANKETU PROVEO KICKER Igrači izabrali! Najlošiji treneri u Bundesligi Bjelica i Niko Kovač KRAJ ZA BIVŠEG IZBORNIKA Klub službeno potvrdio: Niko Kovač dobio otkaz u Wolfsburgu

Kovač bi na klupi trebao naslijediti Inakija Benu, Španjolca koji je trener mlade momčadi i privremeno riješenje na klupi dok klub traži novog trenera. Kovač je ranije u karijeri vodio reprezentaciju Hrvatske, Eintracht, Bayern, Monaco i Wolfsburg. Čini se kako je sprema za novi izazov izvan Europe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NemaLabavoSamoJako 05.06.2024.

    Jel ima veće prevare od Kovača u trenerskom svijetu

  • imaš alfa,beta,gama... 05.06.2024.

    Jel ide i njegov brat Robeeert?

  • Kalu Drićmo 05.06.2024.

    Arapima ce da vadi krv,nakon svakog treninga😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare