To je to što me zanima!

Bivšem nogometašu Dinama dijagnosticirali tumor testisa

Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovog puta, napisao je Knežević
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Dinama Bojan Knežević (25) na društvenim je mrežama objavio da mu je dijagnosticiran tumor na testisima. 

Na Instagramu je podijelio fotografiju iz bolničkog kreveta te je napisao da ga u utorak čeka operacija nakon koje će imati više informacija o samom tumoru. 

"Prije svega želim svima čestitati Sretnu Novu Godinu, puno sreće, ljubavi, uspjeha i naravno zdravlja! Nažalost moja nije počela dobro, dijagnosticiran mi je tumor desnog testisa te ću sutra biti podvrgnut operacijskom zahvatu navedenog. Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovog puta. Jedino i zadnje što mogu napisati je LET’S DO IT", napisao je Knežević. 

Bojan, koji je inače rodom iz Bjelovara, za Dinamo je debitirao sa 17 godina, a kao 19-godišnjak bio je u početnim postavama susreta Lige prvaka protiv Juventusa, Seville i Lyona. 

Nakon toga je bio na posudbama u Lokomotivi, ljubljanskoj Olimpiji i Kopru, ali bez većih uspjeha. Prošle godine je igrao za Goricu pa u bugarski Hebar da bi prije dva tjedna došao u  Termoli, klub iz talijanske četvrte lige.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Lunasol 04.01.2023.

    Sretno! Do pobjede!

  • SubHit 03.01.2023.

    Samo pozitivno ,sve će biti u redu,samo ti nama ozdravi

  • PlaviKAJ 02.01.2023.

    Puno sreće želim i brz oporavak! Nema predaje majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare