To je to što me zanima!

Bivši igrač Chelseaja dolazi u Rijeku! Stiže i Amer Gojak...

Prijelazni rok u HNL-u bliže se kraju, a Rijeka je posljednje dane odlučila dovesti dva bivša igrača HNL-a. Riječ je o napadaču Stipi Perici i veznjaku Ameru Gojaku
Vidi originalni članak

Rijeka je pronašla novog napadača u bivšem velikom talentu Hrvatske, Stipi Perici (29). Bivši igrač Zadra i Chelseaja, koji je posljednje dvije godine bio član Standarda iz Liegea, nalazi se na pragu potpisa za momčad s Rujevice. U belgijskom klubu odigrao je 34 utakmice i postigao sedam golova, no imao je vrlo malu minutažu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Opširniji sažetak s utakmice pogledajte OVDJE, a izvještaj s utakmice pročitajte OVDJE.

Osim za navedene klubove, Perica je igrao i za Frosinone, Kasimpašu, Mouscron i Watford, dok su mu zapažene igre u Maccabiju iz Tel Aviva osigurale transfer u Standard, koji je za njega platio 900.000 eura.

24SATA BIRAJU Momčad kola HNL-a: Dinamov dragulj na posudbi u Gorici zablistao, Petka krenulo...

Napadač je raskinuo ugovor s belgijskim klubom zbog manjka minutaže te stiže u Rijeku kao slobodan igrač, nakon što je klub ostao bez udarne igle Franje Ivanovića (20). Mladi Hrvat posljednju je utakmicu odigrao u doigravanju za Konferencijsku ligu protiv Olimpije u Sloveniji. Osim njega, iz Rijeke je otišao i Jorge Obregon (27), koji je ušao u sukob sa sada već bivšim trenerom Željkom Sopićem. Perica će se tako pridružiti Komnenu Andriću (29), koji je u klub stigao početkom kolovoza.

POGLEDAJTE INCIDENT VIDEO Novi dinamovac počistio bivšeg tik pred klupom Rijeke. Je li start bio za crveni karton?

No, tu nije kraj pojačanjima. Riječani su blizu povratka još jednog bivšeg igrača HNL-a, Amera Gojaka (27). Povremeni bosanskohercegovački reprezentativac proveo je sedam godina u Dinamu, a u hrvatski nogomet trebao bi se vratiti iz Ferencvarosa, za koji igra od 2022. godine.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zagorac2 04.09.2024.

    Perica mora stvarno da je pojacanje jer ima 29 godina i zadnjih 9 godina je igral 5 minuta po sezoni.

  • Tomislav-81 03.09.2024.

    Tko je pa taj sad pero😂

  • Tonci2024 03.09.2024.

    kad zasereš na ljeto, kad je važno na evropu, onda ti u zadnji tren uzimaš pojačana. pre loše organizacija. stvara se ekipa prije, da se uđe u Evropu EL ili CL, Ali Tu ispali, blamaža, sad se stvara i onda sljedeće godine opet težak protivnik poput Lille i ništa. dinamo napr je znao, da sve mora dati da uđe, pojačali su se jako i to na vrijeme i uđu u LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare