To je to što me zanima!

Bivši igrač Arsenala stigao u Lokomotivu, igrao i u MLS-u

U Arsenalu se nije uspio probiti pa je završio na posudbama u Rangersima i Venlu, a potom je otišao u MLS, gdje je igrao za Sporting Kansas City i New York City. Prošlu sezonu proveo je u nizozemskom Den Boschu
Vidi originalni članak

Lokomotiva je proširila igrački kadar za nastavak sezone. Konkurenciju u veznom redu pojačao je nekadašnji mladi reprezentativac Njemačke i SAD-a, Gedion Zelalem (27).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zelalemu, koji se rodio u Njemačkoj, predviđali su veliku karijeru, sa 16 godina doveo ga je Arsenal te je upisao i nekoliko nastupa u prijateljskim utakmicama, odnosno engleskim kupovima.

SAŽETAK: DINAMO - LOKOMOTIVA 5-1 VIDEO Pogledajte kako je Dinamo razbio Lokomotivu. Petkovićevo novo remek djelo VRATILI SE POBJEDAMA VIDEO Dinamovci pozdravili navijače nakon pobjede, a onda je sa sjevera zagrmjela pjesma

No,  u Arsenalu se nije uspio probiti pa je završio na posudbama u Rangersima i Venlu, a potom je otišao u MLS, gdje je igrao za Sporting Kansas City i New York City. Prošlu sezonu proveo je u nizozemskom Den Boschu te odradio 38 utakmica.

Zelalem je potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare